GGIF Håndbold har skrevet kontrakt med Nicolai Skytte

GGIF Håndbold har skrevet kontraktNicolai Skytte og Flemming Pedersen - PR-Foto: GGIF Håndbold

GGIF Håndbold har skrevet kontrakt med Nicolai Skytte, – som er den første spiller på kontrakt i Grindsted

I starten af december kunne vi her på Netavisen Grindsted skrive at GGIF Håndbold var blevet godkendt af Dansk Håndbold til at skrive kontrakter med herrespillerne.

 

GGIF Håndbold valgte at være lidt på forkant, blandt andet for at imødekomme de krav der indføres for alle klubber i liga- og 1.divisionen fra 2027. Derfor blev dette tiltag taget. Det betyder også at klubben nu fremover har mulighed for at leje spillere fra andre klubber i tilfælde af skader eller klubskifte, og at klubben kan fastholde og tiltrække udvalgte spillere over længere tid.

I den forbindelse har GGIF Håndbold tegnet den første kontrakt, og det er med Nicolai Skytte der kom til klubben ved sæsonstart.  Nicolai har været en ombejlet spiller, og derfor er GGIF Håndbold glade for at Nicolai har valgt Grindsted som stedet for sin fremtidige udvikling.  Nicolai har tegnet kontrakt med GGIF Håndbold  frem til sommeren 2026 fortæller Flemming Pedersen der er formand for GGIF Håndbold.