Frost Boligcenter bliver til FrostBolig.dk og åbner hybridbutik efter nytår

Frost Boligcenter bliver til FrostBolig.dkFoto: René Lind Gammelmark

Frost Boligcenter bliver til FrostBolig.dk med en hybridbutik efter nytår

Butikken har åbent i normaltiden forklarer Ole Johansen, og uden for butikkens normale åbningstid bliver det til en udstilling der har åbent til vores netbutik, fra 8 morgen til 20 om aftenen – alle ugens dage. Det bliver lavet så man kan lukke sig ind med sit personlige Mit-id.  Det bliver dog først omkring 1. februar at løsningen med at man selv kan lukke sig ind kommer til at fungere, men indtil da har vi normalt åbent fortæller Ole Johansen.

 

Skal selv bruge 2200 kvadratmeter

Vi er i fuld gang med at rykke rundt, og vi skal selv bruge de 2200 kvadratmeter der ligger ud mod Herningvej til butik og udstilling. De resterende 1600 kvadratmeter skal vi have lejet ud. I skrivende stund er der dog ikke nogen aftaler for udlejningen pt.

Jeg vil helst have en lejer til de 1600 kvadratmeter fortæller Ole Johansen, men kommer der nu en der vil købe bygningen eller leje hele bygningen, så finder vi en løsning på det mener Ole Frost.

Vi har en knapt 15.000 kvadratmeter grund, og 3800 kvadratmeter under tag.

 

Der er tre til at passe FrostBolig.dk

Ud over Helle og Ole selv, har de en medarbejder ansat der har til opgave at passe it-systemerne på hjemmesiden samt salgsarbejde.

Vi vil lave en butik der kan drives på 37 timer om ugen. Den skal passe til de moderne arbejdstider. Det skal nemlig være sådan at vi kan se at butikken kan generationsskiftes.

Om tre år når Ole pensionsalderen – og han vil gerne have at der findes en til at drive virksomheden videre. Der er ikke nogen i familien der skal køre FrostBolig.dk videre. Går der nu en der ude, der har lyst til at blive selvstændig, må de da meget gerne tage fat i mig, så vi kan få en snak om hvilke muligheder der er fortæller Ole Johansen.

 

Sortiment som i dag

Vi har medium-high-end møbler – det har vi hele tiden haft. Sortimentet passer fint. Vi vil gerne lave en lidt mere grøn profil. I øjeblikket har vi mellem 85-90% af vores møbelsortiment der er lavet i Europa. Vi vil gerne have at det vi sælger bliver produceret i Europa, gerne Skandinavien eller Danmark, så vi kan undgå alt for meget transport. Vi vil have produkter hvor der er taget hånd om produkterne hele vejen, med forholdsvis lang levetid.

 

Vi kan se at vores omsætning på nettet stiger stille og roligt, så vi er på rette vej med omstillingen til det nye koncept fortæller Ole Johansen.

Du kan klikke ind på FrostBolig.dk og se deres webshop

Helle Frost og Ole Johansen  – PR-Foto: Frost