Ugens Film Uge 52/2023 i Grindsted Kino

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film Uge 52/2023 i Grindsted Kino er filmene Langt fra Andedammen, Ønsket og filmen Anyone but You

 

Langt fra andedammen  Spiller: 25. -30.  december

Filmen ‘Migration’ er en ny animationsfilm fra Illumination, der tidligere har stået bag film som Grusomme Mig og Syng

Animationsfilmen handler om en andefamilie, der forsøger at overbevise deres overbeskyttende andefar om at tage på deres livs ferie. 

Ugens Film

PR-Foto

Ønsket  Spiller: 25. – 27. december

Filmen ‘Ønsket’ er en episk animeret musical, der stiller spørgsmålet: “Hvordan blev ønskestjernen til, som så mange har kigget på og fortalt sine drømme til gennem tiden?”

Filmen finder sted i ønskernes rige Rosas. Her bliver vi præsenteret for den 17-årige Asha – en optimist med et skarpt sind, der bekymrer sig uendelig meget om sit samfund. I et øjebliks desperation beder Asha en lidenskabelig bøn til stjernerne, som besvares af en kosmisk kraft i form af en lille kugle af endeløs energi kaldet Star. Sammen må de stå over for farlige fjender for at redde hendes samfund og bevise, at når en modig persons vilje forbindes med stjernernes magi, kan der ske vidunderlige ting.

Asha spilles af Oscar-vinder Ariana DeBose (West Side Story), mens alle sangene er skrevet af Julia Michaels, som man måske kender som kunstneren bag superhits som ‘Issues’ eller ‘Heaven’.

Ugens Film

PR-Foto

Anyone but you – Spiller: 25. – 30. december

Filmen ‘Anyone But You’ er en romantisk komedie om to ærkefjender fra college, der genforenes til et bryllup, hvor de ende med at foregive at være kærester.

I hovedrollerne finder man Top Gun 2: Maverick-skuespilleren Glen Powell og Sydney Sweeney, der nok er bedst kendt for sin rolle som Cassie i hitserien ‘Euphoria’. 

Ugens Film

PR-Foto

Grindsted Kino holder lukket nytårsaftensdag den 31. december og nytårdag den 1. januar. Vi ønsker alle et godt nytår.

Ugens Film