Roseanne starter ophørsudsalg tirsdag den 2. januar 2024

Lise Vinther Sørensen - Foto: René Lind Gammelmark

Roseanne starter ophørsudsalg tirsdag den 2. januar 2024  fortæller Lise Vinther Sørensen

Roseanne i Grindsted startede for 5 år siden efter at SOLO lukkede efter at være gået konkurs i april 2019. 

Lise Vinther Sørensen startede sammen med datteren og svigersønnen Roseanne op, og overtog restlageret efter SOLO butikken i Grindsted. 

 

Ophørsudsalg

Det er ikke rentabelt at drive en type butik som denne forklarer Lise Vinther Sørensen.  Først Corona, dernæst krise og krig har været med til at gøre det svært.  Der er mange om buddet på “Plus Størrelse tøj”. Der er mange fysiske butikker rundt omkring der sælger tøj til “plus piger”. Der er også en del der sælger “Live” via facebook, hvilket der er mange der godt kan lide.

Vi flyttede fra Borgergade 6 og hen i nogle helt nyrestaurerede lokaler på Borgergade 15 den 1. marts 2021. Det var virkelig dejligt at få en ny frisk butik forklarer Lise Vinther Sørensen.

Ophørsudsalget  starter den 2. januar 2024. Vi har stadig varer i bestilling hos vores leverandører. Det er ordrer vi ikke kan annullere. Den allersidste åbningsdag vil være den 20. april 2024, men hvor længe vi holder åbent afhænger jo af hvor hurtigt vi får solgt vores varelager fortæller Lise Vinther Sørensen. Vi skal være ude af lokalerne til 1. maj – og hvad der skal ske med lokalerne ved jeg ikke fortæller hun. 

Det har været en beslutning der har været undervejs et stykke tid efterhånden. Hvornår er det rigtige tidspunkt at slutte. Da min medarbejder stoppede 1. december, tænke jeg at det måtte være nu vi skal lukke. Det er svært at få deltidspersonale til butiksarbejde fortæller Lise Vinter Sørensen.

Roseanne starter ophørsudsalg tirsdag den 2. januar 2024

Lise Vinther Sørensen – Foto: René Lind Gammelmark

Store rabatter 

Til ophørsudsalget er der 20, 50 og 70% rabat på varerne i butikken.

De 20% rabat bliver givet på de nyeste varer. Der vil hele tiden være varer til 50 og 70% rabat.

Butikken vil holde lukket om mandagen, da Lise Vinther Sørensen selv skal passe butikken indtil den lukker.

 

Skal prøve noget andet

Lise Vinther Sørensen tror hun skal prøve at lave noget helt andet end at sælge tøj. Hun har solgt tøj de seneste 17,5 år – startede i Zizzi i 2006. Men hvad det skal være ved Lise endnu ikke. Nu skal vi først have lukket forretningen og det hele afsluttet – så må vi se hvad der byder sig.

Roseanne starter ophørsudsalg tirsdag den 2. januar 2024

Roseanne – Foto: René Lind Gammelmark

Roseanne starter ophørsudsalg tirsdag den 2. januar 2024

Roseanne – Foto: René Lind Gammelmark

Læs også

Lise åbner tøjbutik i Borgergade