LEGOLAND i Billund skal have ny direktør efter 10 år – Christian Woller får større ansvar

Christian Woller - Foto: René Lind Gammelmark

LEGOLAND i Billund skal have ny direktør

Efter 10 år som direktør for LEGOLAND i Billund får Christian Woller nu ansvaret for syv eksisterende LEGOLAND resorts i Europa og Asien og skal nu ud at finde sin afløser til posten i Billund

LEGOLAND direktør, Christian Woller har fået nyt job i Merlin Entertainments, hvor han skal være ansvarlig for syv af de nuværende 10 LEGOLAND resorts.

– Vi glæder os over at Christians succes som en stærk leder, hans gode forståelse af brandets værdi og lange erfaring i LEGOLAND Billund nu også kan blive brugt i mange andre dele af verden, hvor vi har LEGOLAND Resorts, siger John Jakobsen, Chef Operating Officer, LEGOLAND Parks i en pressemeddelelse.

Forfremmelsen betyder også, at LEGOLAND nu skal have fundet en ny direktør til parken i Billund.

– Det har været en kæmpe fornøjelse at være en del af LEGOLAND Billund holdet de sidste mange år. Vores gæster kommer for at få minder for livet, og vores medarbejdere brænder for at gøre LEGOLAND oplevelsen til noget helt særligt for hvert eneste barn, der besøger os. Mere kan man næsten ikke ønske sig af et job. Nu glæder jeg mig til at arbejde tæt sammen med en række andre af vores øvrige LEGOLAND resorts, nye som veletablerede, siger Christian Woller.

LEGOLAND starter snarest rekrutteringen af en ny direktør til LEGOLAND i Billund.  

 

Foto: René Lind Gammelmark