Ugens Film Uge 7/2024 i Grindsted Kino

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film Uge 7/2024 i Grindsted Kino er følgende film: Miniheltene, Lassie på nye eventyr, Mr.Freeman, The Old Oak, 3 Bukke bruse i badeland og Stockholm Bloodbath

  

Miniheltene – Vises: 12. – 18.  februar

Filmen ‘Miniheltene’ er en animationsfilm, der handler om et umage makkerpar, en marionetdukke og en efterladt bamse, som begiver sig ud på et eventyr i New York. Den opfindsomme dukke Don er træt af at spille narren i dukketeatret i Central Park. Han vil allerhelst være helten, og hvorfor ikke også i det virkelige liv? I jagten på heltegerninger i Central Park slår han sig sammen med den seje rappende legetøjshund DJ Vuffelivov, men da Don finder ud af, at hans dukkevenner på teatret er i fare, må det umage makkerpar bevæge sig ud på deres hidtil største eventyr i storbyens gader og stræder

PR-Foto

Lassie på nye eventyr – Vises: 12. – 16. februar

I filmen ‘Lassie på nye eventyr’ vender verdens allerbedste Lassie tilbage, præcis som vi kender ham.

Denne gang skal Lassie opklare en stor og kompliceret sag om en masse udstillingshunde, som forsvinder på mystisk vis. Lassie kommer hurtigt på sporet af en landsdækkende hunde-kidnapningsring, som må sande, at man ikke sætter sig op imod Lassie.  Han er dog ikke alene og får hjælp af sin bedste ven Flo og sine nye hjælpere Henri, Kleo og den lille Jack Russell terrier Pippa.

Ugens Film

PR-Foto

Mr. Freeman –  Vises: 12. – 14. februar

Det humoristiske og hjertevarme familiedrama ‘Mr. Freeman’ handler om Simone, som er en ensom teenager. Hun indleder så et online forhold til afrikaneren Freeman. Da Simone gerne vil have Freeman på besøg, skaber det problemer i hjemmet. Forældrene ender dog med modvilligt at give Simone lov. Freeman er i Danmark i flere uger, hvor deres kærlighed vokser. Forrældrene bliver dog større og større modstandere af de unges menneskers forhold, hvilket starter et oprør hos Simone, der kan få store konsekvenser for hele familien. 

PR-Foto

The old Oak – Vises: 15. – 18. februar

Filmen ‘The Old Oak’ udspiller sig i en lille by i det nordlige England, hvor en gammel pub med navnet The Old Oak er byens hjerte. Fremtiden for Old Oak og byen er dog uvis, da folk forlader byen efter minerne er lukket. Pub-ejeren TJ Ballantynes situation bliver truet endnu mere, da syriske flygtninge bliver anbragt i landsbyen uden varsel. 

PR-Foto

 3 Bukke  Bruse i badeland – Vises: 17. – 18. februar

Familliefilmen ‘De tre Bukke Bruse i badeland’ er et animeret eventyr.

Du har sikkert hørt eventyret om de tre bukke bruse, som skulle til ud til græsengen for at æde sig fede? I denne sjove og skøre version af eventyret gider de tre bukke bruse ikke at tage til græsengen endnu en gang på grund af trolden under broen. Så denne gang tager de i stedet til badeland! Alt imens lægger den skrupsultne trold en plan sammen med sine udspekulerede kragevenner, hvori han vil forsøge at overraske de tre bukke bruse med alle sine smarte tricks. Vil de tre bukke bruse kunne klare at nå frem til badelandet uden at blive spist af trolden?

PR-Foto

Stockholm Bloodbath – Vises: 18. februar

Den historiske actionfilm ‘Stockholm Bloodbath’ udspiller sig i 1520 og udforsker et mørkt kapitel i Sverige og Danmarks fælles historie, hvilket indebærer en blodig massakre på omkring 100 mennesker i den svenske hovedstad. I den historiske hævnfilm følger man således Anne og Freja, der søger hævn over de mænd, som myrdede deres familie. Deres rejse ender i Stockholm, hvor de bliver draget ind i en politisk magtkamp mellem Sverige og Danmark.

PR-Foto

 

 

Ugens Film