Frost Bolig lukker hybridbutikken i Sdr.Omme

Foto: René Lind Gammelmark

Frost Bolig lukker  hybridbutikken i Sdr.Omme

Ole Johansen fra Frost Bolig fortæller til Netavisen Grindsted at butikken bliver lukket, men Frostbolig.dk forstætter som webshop.

Det sker ifølge Ole Johansen på grund af svigtende salg så de sidste 2200 kvadratmeter skal tømmes, så bygningerne kan sælges eller lejes ud.   

Udsalget starter i uge 8 fortæller Ole Frost.

I øjeblikket har vi ikke nogen der står på spring for at købe eller leje lokalerne, men vi har drøftelser med flere forskellige om lokalerne udtaler Ole Johansen.

Januar og Februar plejer at være de mest travle måneder for os, men i år har vi ikke haft omsætning nok til at retfærdiggøre at vi kan fortsætte med at drive butikken. Derfor tager vi konsekvensen og lukker hybridbutikken ned, for at blive en ren internetforretning udtaler Ole Johansen.  Tendensen med at folks forbrug er faldet gennem de seneste par år, må vi jo nok se er blevet permanent tror Ole Johansen.

På den måde vender vi tilbage til den oprindelige plan, som Ole Johansen fortalte om her på Netavisen Grindsted den 15. juni 2024, nemlig at lukke butikken på Vestergårdsvej 4. Det er selvfølgelig vedmodigt at lukke butikken.

Frost Boligcenter blev åbnet af Poul Frost i 1966 og er gennem de seneste 29 år drevet af Pouls datter Helle og hendes mand Ole Johansen.

Læs også

Frost Boligcenter bliver til FrostBolig.dk og åbner hybridbutik efter nytår