LEGO House har sæsonåbning i dag

LEGO House har sæsonåbning i dagFra den 6. marts til den 21. april 2024 kan du besøge LEGO House og opleve særlige aktiviteter centreret omkring LEGO Botanicals og påskeaktiviteter. - PR-Foto: LEGO House

LEGO House har sæsonåbning i dag med fascinerende blomsterdekorationer og underholdning for hele familien

Lad din kreativitet blomstre og besøg LEGO House der er i fuldt flor fra den 6. marts til den 21. april i år.

LEGO House er forårsklar med blomser i alle former og størrelser. Fra i dag den 6. marts og frem til den 21. april kan alle LEGO House’s gæster i alle aldre fordybe sig i alt, had der har med blomster at gøre.  Man kan udforske den helt nye udstilling i LEGO Square, i det gratis adgangsområde, som viser byg baseret på  LEGO’s Botanical serie med krationer af LEGO House’s egne Master builders.

Udover udstillingen af modller, finder man også en imponerende blomstervæg, der i høj grad inviterer til en blomstrende selfie skriver LEGO House i en pressemeddelelse.

Når man betaler for adgang til LEGO House har man adgang til hele husest, og alle dets aktiviteter. Her kan man også lære at kode LEGO robotter til at plante blomster eller bygge sine egne miniplandter i Creative Lab-området, hvor der er hjælp og inspiration at hente fra husets Play Agents.

Besøg husets Creative Lab og skab dine egne små planter – lad din kreativitet blomstre. – PR-Foto: LEGO House

 

LEGO Botanical

LEGO Botanical serien blev introduceret tilbage i 2021 som en serie af LEGO sæt, hvor man kan bygge nogle af naturens mest fantastiske blomster og planter – genfortolket i LEGO klodser. Mange bruger dem som dekoration i hjemmet – med garanti for, at de aldrig visner eller overhovedet skal vandes. Kollektionen inkluderer i øjeblikket orkideer, sukkulenter, blomsterbuketter, bonsaitræer og en paradisfugleblomst.

“Vi glæder os til at byde vores gæster velkommen til forårsstemning med smukke blomster og farver overalt i huset. Udstillingen er samtidig en hyldest til vores LEGO Botanical serie, som er blevet meget populær. Mange bygger LEGO sættene og bruger dem som dekoration i hjemmet. Med udstillingen håber vi at inspirere med de kreationer, som vores Master Builders har skabt, ligesom gæsterne også kan bygge deres egne små planter. Her sætter kun fantasien grænser,” siger Kathrine Kirk Muff, administrerende direktør for LEGO House i pressemeddelelsen.

 


Tag på æggejagt og prøv den nyeste LEGO House oplevelse

Udover aktiviteter relateret til Botanicals, har LEGO House også særlige påskeaktiviteter, hvor gæsterne kan finde kæmpeæg i Masterpiece Gallery og deltage i en æggejagt med skjulte kyllinger, der er gemt rundt omkring i LEGO House.

“Vi sørger altid for, at der er aktiviteter for alle aldre i ugerne omkring påske, da det er en populær tid på året at besøge LEGO House. I år har vi lagt os i selen med både aktiviteter relateret til LEGO Botanicals og den årlige æggejagt. Udover de sæsonprægede aktiviteter har vi også for nylig lanceret den helt nye aktivitet ‘Build the Change’, hvor vores gæster kan deltage i en interaktiv udfordring og bygge deres egne bud på løsning af temaer som bæredygtighed og biodiversitet gennem leg. Så den glæder vi os også til, at endnu flere gæster skal prøve,” fortæller Kathrine Kirk Muff, administrerende direktør for LEGO House.

Efter en hel dag med sjove oplevelser kan man slutte dagen af med et besøg i den unikke LEGO butik, som ligger ved LEGO Square midt i LEGO House. Her finder man alle de seneste LEGO sæt og spændende og unikke produkter, der ikke findes andre steder. Man kan lige nu blive en af de første, der får fingrene i det nyeste LEGO House Exclusive – et eksklusivt sæt, der kun kan købes i LEGO House og en helt særlig souvenir at tage med hjem efter en dag fuld af leg.

LEGO House har sæsonåbning i dag

Besøg husets Creative Lab og skab dine egne små planter – lad din kreativitet blomstre. – PR-Foto: LEGO House