Grindsted er værter ved det første FITEQ-event i Danmark

Foto: René Lind Gammelmark

Opdateret den 27. marts 2024 med lokale deltagere

I denne sæson organiserer FITEQ sit allerførste event i Danmark, og det bliver i Grindsted der bliver værtsby for 2024’s første Teqball Tour i juni.

 

Fra 21. juni til 23. juni 2024 vil Grindsted, Danmark, være fyldt med spænding, da byen vil være vært ved Teqball Tour.

Dette unikke event lover at dæmme op for de største talenter indenfor verdenen af teqball. Se frem til spændende konkurrence i en række forskellige kategorier; heriblandt kvinde- og herresingler samt kvinde-, herre- og mixed doubles. Eventet finder sted i den imponerende MAGION Kultur- og Idrætscenter, Grindsted, hvor der vil være garanti for engageret publikum og elektrisk stemning krydret med voldsom konkurrence. 

 

Som værtsby for Teqball Tour føjer Grindsted endnu en fjer til hatten og bekræfter sin status som et knudepunkt for sportslig ekspertise og kulturel mangfoldighed.

MAGION, med dets topmoderne faciliteter og bekvemme beliggenhed, fungerer som det perfekte sted for denne prestigefyldte begivenhed, og giver både deltagere og tilskuere en uforglemmelig oplevelse.

 

Teqball Touren er meget mere end blot en sportsbegivenhed

Det er en fejring af dygtighed, passion og kammeratskab. Mens atleter fra hele kloden samles i Grindsted, bringer de en fælles kærlighed til spillet og en vilje til at skubbe grænserne for deres evner med sig. Over tre spændende dage lover hver kamp at blive et skue, der er værd at overvære. Et af de mest spændende aspekter af Teqball Touren er inklusion af mixed double, der fremhæver den rummelighed og mangfoldighed, som er kendetegnene for sporten. Uanset køn eller baggrund samles spillere for at vise deres talenter og skabe varige relationer, der inkarnerer den holdsånd, der også definerer teqball.

 

Værtslandet er fyldt med store talenter.

Nanna Lind Kristensen, der vandt bronzemedaljen ved European Games, er en af dem. Den 18-årige teqer er i øjeblikket den 15. på FITEQ World Ranking. Brian Mengel Thomsen er en anden dedikeret dansker. Ved at nå semifinalen og blive nummer fire ved World Teqball Championships 2023 i Bangkok, havde Mengel sin bedste præstation nogensinde. Begge vil møde deres konkurrenter foran hjemmepublikummet.

 

“Vi er glade for at have FITEQs arrangement i Danmark,” starter Brian Mengel Thomsen. “De danske spillere regnes blandt de 5 bedste i hver kategori, men at spille foran hjemmepublikummet kan give os et ekstra løft. I min klub vil masser af unge talenter debutere i Grindsted ved deres første internationale teqball-event, som vil give dem med væsentlig erfaring.” siger verdensranglistens nummer 5.

 

Når Teqball Touren nærmer sig sin afslutning på sin sidste dag, når spændingen et højdepunkt med semifinaler, bronzemedaljespil og finaler, der alle finder sted hurtigt efter hinanden skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

 

Til arrangementet stiller også lokale deltagere op.

Mira Fænø Dahlmann
Noah Dahlmann
Mathias Landén Jeppesen

 

Gratis adgang til arrangementet, der også streames

Mens Teqball Touren finder sted i Grindsted mellem 21. juni og 23. juni, vil dens indflydelse kunne mærkes langt ud over Danmarks grænser. Med eksklusiv streaming tilgængelig på TEQ TV alle tre dage af begivenheden, vil fans fra hele verden have mulighed for at tune ind og se spændingen på egen hånd. Der er gratis adgang.

 

Du kan læse mere om arrangemenet HER