Brandmænd m/k fra Grindsted kaldt til Hejnsvig

Foto: René Lind Gammelmark

Brandmænd m/k fra Brandstationen i Grindsted blev mandag kl. 17.28 kaldt til brand i et hus i  Hejnsvig.

Ifølge vagtchef Mads Flansmose fra Sydøstjyllands Politi var der dog ikke tale om brand, men derimod en kortslutning i et elektrisk apparat (vaskemaskine eller tørretumbler), hvilket gav en hel del røg.

Brandmændene foretog blandt andet udluftning af bygningen, da der var masser af røg. Brandvæsenets Indsatsleder Jimmy Nielsen var på stedet sammen med brandmænd og to køretøjer fra Brandstationen i Grindsted.

Vagtchef Mads Flansmode fra Sydøstjyllands Politi fortæller at der ikke er nogen tilskadekomne. Politiet var på stedet med en patrulje, men de laver ikke yderligere på branden.. Politiet fik opkaldet kl. 17.28

 

Foto: René Lind Gammelmark

Brandmænd m/k fra Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

 

Brandmænd m/k fra Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

Brandmænd m/k fra Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

Brandmænd m/k fra Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

Brandmænd m/k fra Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Brandmænd m/k fra Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark