LEGO Nisterne holdt Western Aften på LEGOLAND Castle Hotel

Foto: René Lind Gammelmark

LEGO Nisterne holdt Western Aften på LEGOLAND Castle Hotel i Billund den 16. og 17. april 2024

LEGOLAND Castle Hotel dannede rammen for LEGO NISTERNES Western Aften – der var LEGO pensionisternes forårs arrangement i år.

I efteråret 2023 trådte et nyt aktivitetsudvalg sammen, for at lave arrangementer for alle de LEGO Nister som har tid og lyst til at være sammen med tidligere kolleger. (pt. over 800 LEGO Nister).

LEGO Nisterne har fået en sum penge som de skal bruge  for at kunne foretage forskellige ting for LEGO Nisterne.

 

Bustur og sensommertræf

Tidligere har der været afholdt to arrangementer om året, en bustur ud i det skønne Danmark for at se spændende ting, en god frokost og lidt samvær med tidligere kolleger. Et sensommertræf hvor LEGO Nisterne fik opdateringer på hvad LEGO System A/S har af nye planer mv., efterfulgt af kaffe/the med boller og æblekage.

 

Det nye aktivitetsudvalg ønsker at tilbyde en bred vifte af oplevelser

Vi vil meget gerne tilbyde oplevelser, vi som enkeltpersoner ikke umiddelbart selv har adgang til. Det er vores håb, at arrangementerne – ud over at bevare tilknytningen til vores gamle arbejdsplads – også vil bidrage til, at skabe gode rammer for samvær og nærvær mellem gamle LEGO-kolleger fortæller et  af medlemmerne i udvalget til Netavisen Grindsted.

Derfor blev der over to aftener arrangeret Western Aften, i bedste Westernstil. Invitationer blev sendt ud og udvalget gik i gang med at planlægge en super fest, med rig mulighed for at feste sammen, – og måske endda få en svingom med en tidligere kollega.

En lækker western buffet, diverse underholdning og konkurrencer.  Hans Henning & C.A.M.P (tidligere Rattlesnakes), kendt fra Western aften i LEGOLAND var booket for at spille country-musik hele aftenen.

Efter middagen kom der en flok glade og sprudlende Line Dansere fra Western Express i Ølgod og gav opvisning. Efter opvisningen trak de en del LEGO Nister ud på dansegulvet, for at være med i den glade og festlige dans.

Der var en konkurrence der havde præmier til de tre grupper der kunne gætte en 13’er eller kom tættest på 13 rigtige svar om deres tidligere arbejdsplads, LEGO System A/S.

Desuden var der også præmier til de tre bedste udklædte cowboys/cowgirls.

 

Der vil komme et arrangement i efteråret – hvad det bliver kan de i aktivitetsudvalget endnu ikke løfte sløret for, men LEGO Nisterne vil få mere at vide i det næste nyhedsbrev der bliver sendt ud.