Wutomi Genbrug på Fælledvej i Grindsted har lavet mere plads til tøj og holder forårsmarked

Foto: René Lind Gammelmark

Wutomi Genbrug på Fælledvej i Grindsted har lavet om i butikken – og det er der to grunde til:

Ketty Søgaard der er butiksleder i Wutomi Genbrug forklarer at de har brug for at få et bedre overblik over butikken – og for at kunne udnytte pladsen mest optimalt.

Ketty Søgaard – Foto: René Lind Gammelmark

Tøj er det vi sælger mest af

Vi har optimeret tøjafdelingen, der er den afdeling den største del af vores indtjening kommer fra.  Der er kommet flere stativer til tøj, som vores fantastiske leverandører hjælper med at få fyldt op. Vi får rigtig meget fint tøj konstaterer Ketty Søgaard der er butiksleder i Wutomi Genbrug.

Voksentøj er der hvor vi i Wutomi Genbrug har den største omsætning, og derfor er det også dejligt at vi har kunnet få lavet mere plads til mere tøj, der bliver præsenteret så folk kan se hvad vi har hængende. Før havde vi undertøj til at ligge i rodekasser, det gør det ikke længere, det er hængt frem så det er mere overskueligt.

Børnetøj har også fået mere plads, og samtidig har vi fået det hængt op, så vores kunder nemmere kan se hvad vi har. Før lå det i rodekasser.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Har fundet sommertøjet frem

Vi har fundet forårs og sommertøjet frem, og i den forbindelse har vi lavet det sådan, at der er faste priser på langt det meste af tøjet. Det giver os en stor tidsbesparelse, for så behøver vi nemlig ikke prismærke det hele.   Der er noget af tøjet som vi har hængende på nogle andre stativer – det er typisk mærkevaretøj, som vi prismærker individuelt forklarer Ketty Søgaard.

Hos Wutomi Genbrug er der også en del legetøj som man kan købe, og der er også stillet frem så kunderne kan se det.

Foto: René Lind Gammelmark

Møblerne er flyttet længere ind bagved

Tidligere var der en møbelafdeling lige inden for indgangen til genbrugsbutikken, men for at få en mere overskuelig butik har man flyttet møblerne ind bag ved, sammen med isenkramafdelingen.

Varerne i isenkramafdelingen sælger også rigtig godt, det er faktisk den varegruppe vi sælger næst mest af fortæller Ketty Søgaard.

Foto: René Lind Gammelmark

Wutomi Genbrug er meget afhængige af donationer af varer – for de har ikke nogen stor kæde bag sig.  Derfor er vi også meget taknemmelige for at folk er så gode til at komme med gode salgsbare ting til os fortæller Ketty Søgaard. 

Foto: René Lind Gammelmark

Holder forårsmarked lørdag

Lørdag den 20. april fra kl. 10 til 13 holder vi forårsmarked på pladsen foran butikken fortæller Ketty Søgaard.  Der er rigtig markedsstemning, og man kan godt prutte om prisen.    Der vil også være masser af gode tilbud på tilbudsbordet foran kasseområdet i butikken.

 

Vil gerne have flere frivillige

Der er omkring 30 frivillige i butikken men Ketty Søgaard vil gerne have flere hjælpere.

Man behøver ikke binde sig til en bestemt dag, eller et bestemt antal timer. Vi har også brug for nogen vi kan trække på hvis vi pludselig får mere travlt end beregnet, eller ved sygdom.

Vi kan også godt bruge nogen til at stryge hjemme hos sig selv – der er jo mange muligheder. Vi er afhængige af både afløsere og faste hjælper.  Det kan f.eks. være tre timer en formiddag eller en eftermiddag.