Dartstævne i Billund

Dartstævne i BillundMette Hansen og Andreas Jespersen - Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag den 11. maj er der dartstævne i Billund.

Det er Hejnsvig Dartklub, der inviterer til dartstævne på Billund Gastropub lørdag den 11. maj 2024.

Mette Hansen fra Hejnsvig Dartklub fortæller, at klubben tog kontakt til Billund Gastropub, for at høre om ikke de kunne få lov til at lave et dartstævne i Pubbens lokaler.

Klubben har ikke medlemmer fra Billund, og derfor mener Mette Hansen at et stævne i Billund måske vil kunne få nogen i Billund til at blive medlem.

 

Det er helt perfekte rammer til et dartstævne.

Der kommer rigtig mange forskellige nationaliteter på Gastropub i Billund – mange af dem arbejder på LEGO eller følgevirksomheder. 

Der er ofte folk fra udlandet, der har en anden pub-kultur, hvor man efter arbejde går på pub for at få en enkelt øl eller to og så hygge sig sammen  med kolleger – nogle spiser her sammen med familien, hvorefter man tager hjem. Vi ser også ofte, at det smitter af på de danske kolleger, der også begynder at komme på Gastropub.

 

Gastropub har mange forskellige aktiviteter i løbet af en måned.

Der er blandt andet pubquiz, bingo, karaoke, livemusik og meget mere. Dart har vi ikke prøvet før, men det passer godt ind her i det internationale miljø, mener Andreas Jespersen der er barchef på Gastropub.

 

Tilmelding

Det koster 250,- kr. at deltage. De 100,- kr. går til præmier , mens de resterende 150,- kr. går til aftensmaden, som i dagens anledning er Stegt flæsk ad libitum.

Vi slutter af med fællesspisning, og det har også den fordel, at vi bliver færdige med at spille inden folk for få meget at drikke.

Når vi selv holder stævne i Hejnsvig, spiser vi inden, vi spiller, for det med at være sammen betyder meget for alle. Det sociale fylder meget. Vi nyder at være i hinandens selskab. 

Vores medlemmer kommer fra Tarm, Ribe, Vejen, Brørup, Varde og hele området omkring Hejnsvig. Der er en del fra både Grindsted og Hejnsvig med i klubben.

Der er plads til 32 deltagere – så tilmelding går efter først til mølle princippet.

Der er plads til 8 baner hvor vi kan afvikle med 4 mand i hver pulje. 

Man tilmelder sig inden 1. maj til Mette Hansen på mail: mt@billund.dk og betaling via mobile pay til 54539. Husk at skrive navn i beskedfeltet.

 

 

Man behøver ikke være medlem af en dartklub for at deltage.

Nybegyndere er også velkomne – pile kan lånes – fortæller Mette Thomsen fra Hejnsvig Dartklub. Hun fortæller at tilmelding er bindende.

Man møder op til tjek-ind mellem kl. 10.00 og 10.30 – og der er kampstart kl. 11.00

 

Prøvebane.

Der bliver lavet en prøvebane, så man er velkommen til at komme forbi og prøve i løbet af dagen, fortæller Mette Hansen fra Hejnsvig Dartklub og Andreas Jespersen fra Billund Gastropub.

Der bliver hver time lavet en konkurrence, så den – der har den største score indenfor denne time – får en præmie. Man er også velkommen til at komme forbi og få nogle gode råd.

Medlemmerne fra Hejnsvig Dartklub vil stå til rådighed for at svare på spørgsmål.