Ugens Film Uge 17/2024 i Grindsted Kino

Foto: René Lind Gammelmark

Ugens Film Uge 17/2024 i Grindsted Kino – hvor følgende film er på programmet: Hammerskjöld  samt Arne Alligator og junglevennerne

 

Hammerskjöld – vises: 22. – 28. april

Den svenske film ‘Hammarskjöld’ er et politisk drama om den verdensberømte svenske diplomat Dag Hammarskjöld. Mikael Persbrandt, der bl.a. er kendt fra den Oscar-vindende danske film Hævnen, kan ses i rollen som Dag Hammarskjöld. 

Handlingen udspiller sig i 1961, under den kolde krig, hvor Hammarskjöld var FN’s generalsekretær. I et desperat forsøg på at forhandle en våbenhvile i Congo, går han ombord på et fly.

Dag Hammerskjöld død i er stadig omgivet af mystisk, og senest dykkede Mads Brüggers danske dokumentar Cold Case Hammarskjöld mere ned i sagen. 

Biografklub Danmark

PR-Foto

Arne Alligator og junglevennerne – vises: 27. – 28. april

Familiefilmen ‘Arne Alligator og junglevennerne’ handler om vores titelperson, den venlige Arne Alligator, der bor i junglen sammen med alle sine venner.  Han er sprængfyldt med energi og altid klar på et eventyr, hvor end det bringer ham hen – dybere ind i junglen, langs floden eller endda i byen. 

Kom med på eventyr sammen med Arne og vennerne – en herlig gruppe sjove, omsorgsfulde og ikke mindst modige junglevenner…

PR-Foto

 

Ugens Film