Emil Lisberg Larsen spiller sidste kamp for GGIF Håndbold på torsdag

Foto: René Lind Gammelmark

Emil Lisberg Larsen er en af pioneerne bag GGIF Håndbolds herrerhold.  

På torsdag spiller Emil sin sidste kamp i GGIF trøjen, når GGIF får besøg af Ribe/Esbjerg i Lynghallen.

Han har været med på rejsen hele vejen fra Serie 1 – og uden hans indsats havde holdet ikke været der hvor vi er i dag skriver GGIF Håndbold.

Emil var en absolut nøglespiller på venstre back i årene frem mod 1. division, og de seneste sæsoner har han udfyldt sin rolle på fornemmeste vis, selv om det til tider har været sparsomt med spilletid til Emil.

Ud over at have været aktiv spiller på førsteholdet , har Emil Lisberg Larsen også været aktiv som bestyrelsesmedlem og har også i en periode været formand.

Emil Lisberg Larsen stopper dog ikke i klubben, hvor han vil være aktiv i bestyrelsen. Han vil få en træner-funktion, så klubben stadig får glade af Emils store håndboldviden og engagement.  Emil Lisberg Larsen vil ligeledes være tilknyttet udviklingen af klubbens unge spillere på 2. division, og vil hjælpe til på Ligaholdet omkring det taktiske, før, under og efter kampene skriver GGIF Håndbold.