Om godt 14-dage går det løs

Her forlader de første ryttere startområdet kl. 8 - Foto: René Lind Gammelmark

Om godt 14-dage går det løs – Sydbank Stjernetour de Grindsted løber af stabelen den 4. maj 2024.

Med lidt over to uger til start, har udvalget bag årets Stjernetour de Grindsted travlt. De sidste detaljer bliver finpudset, og der er store forventninger til at cykelløbet igen kan gentages, med stor opbakning fra motionister og cykelklubber i det midtjyske.

Det bliver samtidig også den 30. gang at løbet bliver afholdt.

 

Ny tovholder:

Regnar Knudsen er ny formand for Stjernetouren, og han fortæller at det er meget afgørende for succesen med at afvikle cykelløb, at vi er godt forberedte. Han fortæller at der altid er ændringer, såsom rigeligt med vand på ruterne i skoven, og andre forbedringer som, vi arbejder med i de sidste uger. Vi er klar og skal nu bare have de sidste tilmeldinger i hus.

 

Start fra Torvet i Grindsted

Stjernetouren afvikles igen i år fra torvet ved Sydbank i Grindsted.

Start- og målområde er i Jernbanegade, af praktiske årsager.

Vi har gode tilbagemeldinger på løsningen med start og mål i midtbyen fortæller Regnar Knudsen og fortsætter det fungerer fint med start og mål via Jernbanegade. Det tilgodeser trafikken og giver plads på torvet til festlighederne når rytterne er kommet i mål

Der kan være enkelte steder omkring Grindsted og Billund hvor trafikken reguleres af hjemmeværnet, mens rytterne skal passere.

Vi håber på forståelse og en rigtig god cykeldag.

 

Flere ruter at vælge mellem

Mange ryttere vælger mellemdistancen på 125 km, og nogle stiller op til 180 km. Der er midlertidig også distancer på både 62 og 100 km for dem der vil prøve kræfter med en kortere tur.

Mountainbike rytterne kan igen i år se frem til en flot tur på ca. 44 km i let terræn, samt en del af MTB sporet i Grene Sande.

Igen i år ser det ud til at være et stort antal deltagere på MTB. TEAM Rynkeby, Hjerterytterne og Cyklenerven deltager alle med hold på dagen. Stjernetouren støtter det velgørende formål og sender et beløb retur til organisationerne for hver deltager.

Vi forventer mere end 800 deltagere og første start er fra torvet kl. 08.00

På gensyn til en festlig cykledag i Grindsted den 4. maj slutter Regnar Knudsen.

Tilmelding og information (sidste frist 28. april) https://stjernetour.dk  Du kan også læse mere på facebooksiden: