Ugens Film Uge 20/2024 i Grindsted Kino

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film Uge 19/2024 i Grindsted Kino er filmene Ghostbusters 4, Pigen, der fortalte film, IF -fantasivenner.

 

Ghostbusters 4 – Vises:  13. maj

Filmen ‘Ghostbusters: Frozen Empire’ er en efterfølger til Ghostbusters: Afterlife.

Efter begivenhederne i Oklahoma vender Ghostbusters-holdet tilbage til, hvor det hele startede: New York City! Spengler-familiens historie fortsætter – og de bliver forenet med den gamle gruppe af spøgelsesjægere, bestående af Peter Venkman (Bill Murray), Winston Zeddemore (Ernie Hudson) og Ray Stantz (Dan Aykroyd). Sommeren bliver iskold i New York City, da kulden rammer, og byen fryser til is. Dermed er det igen tid til at finde proton-blasterne frem. Paul Rudd, der i ‘Afterlife’ blev introduceret som karakteren Grooberson, ser ud til at tage førertrøjen på holdet af nye spøgelsesjægere, der altså nu står overfor en iskold trussel.

PR-Foto

Pigen, der fortalte film – Vises: 14. – 19. maj

Filmen ‘Pigen der fortalte film’ foregår i en afsides minelandsby midt i Chiles ubarmhjertige Atacama-ørken bor den unge Maria med sine forældre og sine tre søskende. Familien knokler for at få tingene til at hænge sammen, og hverdagen rummer ikke mange glæder. Der er dog ét lys i denne golde verden. Et sted, hvor magien lever: Den lokale biograf. Men efter at en eksplosion i minen forandrer familiens liv, har de nu kun råd til at sende ét familiemedlem i biografen. Maria udviser et stort talent som historiefortæller, og får derfor opgaven at se filmene, for derefter at genfortælle dem for familien.  Årene går og Marias liv ændres i takt med Chiles historie. Før hun ved af det, er hendes livlige fortællinger samlingspunktet for hele byen, der lider under Pinochets kvælende diktatur og mere end nogensinde før har brug for håb.

PR-Foto

IF -fantasivenner – Vises:  18. – 19.  maj

‘If – Fantasivenner’ er et nyt komedie-drama af John Krasinski, der både agerer instruktør, skuespiller, forfatter og producer.

Filmen handler om en pige, som kan se alles fantasivenner og hvad hun bruger sine superkræfter til, da hun begiver sig ud på et magisk eventyr for at genforene fantasivennerne og deres børn.

‘If – Fantasivenner’ vises med danske stemmer.

PR-Foto

 

Ugens Film