Landsdækkende Petanqueevent rammer Grindsted

Grindsted PetanquePR-Foto: Grindsted Petanque

Søndag 26. maj inviterer petanqueklubber landet over til en dag i petanquesportens tegn. Én af dem er Grindsted Petanque.

Som led i det landsdækkende event, Petanquesportens Dag, inviterer Grindsted Petanque alle interesserede til at lægge vejen forbi klubbens baner på Søndre. Boulevard 21, ved Lynghallen til en dag med petanquespil, sjove aktiviteter og hygge fra kl. 13.00 – 16.00. Det er gratis at deltage, og gæsterne kan kvit og frit låne kugler.

 

Petanque er for alle

Til Petanquesportens Dag får alle mulighed for at prøve at spille petanque”, fortæller klubbens formand Palle Jacobsen. ”Alle er velkomne og alle kan være med – uanset alder, og om man har prøvet at spille før. Vores klubmedlemmer står klar til at hjælpe deltagerne godt i gang på banerne, og man kan høre nærmere om klubbens tilbud.”

 

DGI og Dansk Petanque Forbund står bag

Grindsted Petanque står i tæt samarbejde med Bevæg dig for livet – Petanque, herunder DGI Petanque og Dansk Petanque Forbund. Projektleder i Bevæg dig for livet – Petanque, Rikke V. Lassen, siger:

Med petanquesportens Dag præsenterer vi de mange glæder og fordele, der er ved petanque. Petanque er blandt andet en fleksibel sport at gå til, her kræves ikke dyrt udstyr, og man kan spille petanque sammen som familie, på tværs af generationer.”

 

Tilmeld dig og prøv petanque

Kontakt venligst Palle Jacobsen på telefon 24765352 eller på mail palle.jacobsen@mail.dk for yderligere information om Grindsted Petanque og Petanquesportens Dag.

 

 

Bevæg dig for livet

Bevæg dig for livet er et samarbejde mellem en række stærke idræts- og sundhedsaktører, der står sammen om en fælles vision. Visionen er at få flere danskere til at bevæge sig og være fysisk aktive – på egen hånd eller som aktivt medlem i en af landets mange sportsklubber og idrætsforeninger. Bevæg dig for livet er en invitation til et aktivt liv og byder på motivation og nye idéer til at dyrke idræt og motion.

Klik her hvis du vil vide mere om Bevæg dig for livet:
http://www.bevaegdigforlivet.dk/bevaeg-dig-for-livet/om-bevaeg-dig-for-livet