LEGOLAND hoteller får Tripadvisor pris

Foto: René Lind Gammelmark

Hotel LEGOLAND, LEGOLAND Castle Hotel og LEGOLAND Holiday Village er alle blevet anerkendt med Tripadvisors Travellers’ Choice-prisen, som hvert år tildeles top 10% af de bedste hoteller verden over på baggrund af gæsters anmeldelser til Tripadvisor

Alle tre overnatningssteder i LEGOLAND Billund; Hotel LEGOLAND, LEGOLAND Castle Hotel og LEGOLAND Holiday Village, har netop modtaget Tripadvisors Travellers’ Choice-prisen for 2024 inden for hotelbranchen. En pris som tildeles hoteller, der konsekvent leverer en fantastisk oplevelse til deres gæster, på baggrund af de anmeldelser og vurderinger, som gæsterne selv giver hotellerne efter deres besøg.

– Jeg er så stolt af, at alle vores tre overnatningssteder får Travellers’ Choice-prisen for 2024. Det betyder meget for mig og mit team at vide, at det vi gør, giver vores gæster så gode oplevelser, at de anmelder os blandt top 10% af de bedste hoteller i verden. Det er en fantastisk anerkendelse at få for vores arbejde, og det er jeg meget taknemmelig for, siger Kari Brandsgård, der er Hotel Director i LEGOLAND Billund.

 

Vundet for tredje år i træk

Faktisk er det tredje år i træk, at alle tre overnatningssteder modtager Tripadvisors Travellers’ Choice-prisen og dermed forbliver på pladsen over de top 10% bedste hoteller i verden. Og går vi flere år tilbage, har Hotel LEGOLAND, LEGOLAND Castle Hotel og LEGOLAND Holiday Village opnået prisen flere gange på kryds og tværs.

– At få Tripadvisors Travellers’ Choice-prisen for alle vores hoteller én gang er rigtig flot, men at modtage den for tredje år i træk er simpelthen fantastisk. Jeg er meget stolt af mit team, som hver dag gør en kæmpe indsats for at give vores gæster den bedst mulige service og oplevelser i verdensklasse. Det betyder også meget for både mit team og vores produkt, at vi er en del af Merlin Entertainments, hvor vi videndeler og udvikler vores hoteloplevelse på tværs af parkerne verden over, siger Kari Brandsgård i en pressemeddelelse.