Gitte Agerholm har købt Nørregade 11

Gitte AgerholmGitte Agerholm - Foto: René Lind Gammelmark

Gitte Agerholm har købt ejendommen Nørregade 11 af Billund Invest.

Gitte har siden 2015 haft butik hvor hun blandt andet sælger krystaller mv.

Først var det på en gård i Give, indtil hun for omkring 3 år siden blev skilt og flyttede butikken Mamas Krystaller ind til  Give, hvor hun indtil nu har haft 120 kvadratmeter til hendes varer.  Der var for lidt plads til varerne, og derfor købte hun Nørregade 11. 

Hvad butikken i Grindsted skal hedde har Gitte endnu ikke besluttet, men det sker indenfor ganske kort tid inden hun åbner butikken.  Butikken er endnu ikke helt klar til åbning, men det forventer Gitte sker indenfor de næste to til tre uger.

Bygningen er på 487 kvadratmeter, og hun overvejer om noget af pladsen skal bruges til privatbolig. Hvis der er nogen der kan bruge lidt plads, enten til at sælge nogle varer, have et behandlerrum, et kontor eller undervisningslokale så er der også mulighed for det.

Gitte der er 54 år gammel og uddannet sygeplejerske. Gitte kan godt tænke sig at lave events f.eks. lave armbånd i krystaller. eller andre events.

FGU kommer og hjælper med at sætte varer på plads, de vil også gerne komme og holde events sammen med Gitte der tilføjer at hun er blevet taget rigtig godt imod her i Grindsted. 

Sælger krystaller, røgelse, tarotkort, buddha og englefigurer, vindspil og meget  mere.  Konceptet bliver ændret en smule så der sælges flere ting i den nye butik.

Føler sig godt tilpas i bygningen og glæder sig til at komme godt i gang med butikken.