Lasse Boesen bliver assistent træner for GGIF Håndbold

Foto: René Lind Gammelmark
Opdateret
Lasse Boesen fuldender trænerteamet i GGIF Håndbold
 
Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere Lasse Boesen som ny assistent for vores håndboldligahold skriver GGIF Håndbold på facebook.
 
Lasse kommer med en kæmpe ballast som spiller og træner og skal bidrage til at udvikle holdet yderligere i den kommende sæson.
 
Ligesom mange af spillerne har Lasse også fuldtidsjob i eget firma – Retextil – og derfor er vi glade for, at vores model endnu en gang giver mulighed for at kombinere en ambitiøs erhvervskarriere med håndbold på højt niveau.
 

Lasse udtaler:

 
“Jeg troede ikke, at jeg skulle være på håndboldbænken i næste sæson men efter flere samtaler med Jacob, min familie og mig selv den sidste uges tid, er jeg alligevel tændt op og glæder mig over, at jeg være med til at udvikle unge spillere med drømme om at blive etablerede ligaprofiler.
Grindsteds setup giver mig friheden til at være 100% på mit arbejde, og at jeg samtidig kan holde kontakten til håndbolden samt blive beriget med flere oplevelser, som sporten allerede har givet mig.
Jeg glæder mig til samarbejdet med spillerne og Jacob, hvor min ambition er at finde detaljer i spillet, der kan optimere deres performance på banen”
 

Fra GGIF udtaler Flemming Pedersen:

“Vi er utrolig stolte af at kunne præsentere så stærkt et trænerteam med Jacob og Lasse , som i øvrigt tidligere har spillet og arbejdet 3 år sammen i Kolding.”
 
 
Team omkring holdet næste sæson vil der bestå af:
Cheftræner: Jacob Vinholt Von Magius
Træner: Lasse Boesen
Træner: Emil Lisberg Larsen
Holdleder: Henrik Risager Jensen
Holdleder: Jan Madsen
Sportslig ansvarlig: Flemming Pedersen
 
 
Tag god imod Lasse som starter på holdet til juni, og så arbejder vi hårdt frem mod sæsonstart til september.