Hedens Net åbner butikken på Fælledvej

Foto: René Lind Gammelmark

Den 1. juli markerer en ny begyndelse Hedens Net, som har annonceret deres løsrivelse fra den store koncern YouSee.

Med ønsket om komme tættere på medlemmerne og sikre fair priser, har de ikke kun valgt at hjemtage nettet, men også at åbne deres helt egen butik i hjertet af Grindsted.

 

Hvad er en åbning uden en bragende fest?!

Åbning af deres helt egen butik markerer begyndelsen på en helt ny rejse. Det bliver en festlig dag for hele familien, for alle er nemlig inviteret til at deltage i denne storslåede begivenhed og udforske de nye, flotte lokaler.

Der vil være lækkerier til ganen og underholdning til børnene. Det bliver en dag fuld af grin, snak og måske endda gode tilbud til medlemmerne.

På åbningsdagen får du chancen for at møde deres fantastiske personale og snakke med dem om de spændende nye muligheder, der følger med skiftet den 1. juli.

 

Det er ikke bare en butiksåbning

Bestyrelsen er mere spændte end nogensinde før, da uafhængigheden markerer et skridt mod en mere bæredygtig og medlemscentreret fremtid til glæde for lokalsamfundet. Denne selvstændighed betyder, at Hedens Net måtte træffe den vigtige beslutning om at løsrive sig fra YouSee efter mange års partnerskab. Beslutningen kommer som følge af en udvikling på internet og tv, som hverken er kommet foreningen eller medlemmerne til gode.

“Vi er begejstrede for at kunne tilbyde vores medlemmer en mere direkte og retfærdig løsning. Ved at løsrive os fra YouSee kan vi fokusere på at sikre, at vores medlemmer får den bedste værdi for deres penge,” – udtaler Dennis Lauridsen, formand for Hedens Net.

For Hedens Net handler det også om lokalsamfundet og medlemmerne. Med deres nye butik skaber de ikke bare et sted for fantastisk kundeservice, men også arbejdspladser i byen. Når du støtter Hedens Net, støtter du også lokalsamfundet.

Sæt kryds i kalenderen den 1. juni fra kl. 10-17 og mød op på Fælledvej 7 til en uforglemmelig dag, når Hedens Net klipper snoren til deres nye butik. Alle er velkomne til at deltage, så tag dine venner, familie og naboer med.