Unge i Grindsted Inviterer til LAN-Party i UKHs ‘blackbox’

Fra planlægningsdag på UKH og tjek af lokationen ’Black boxen’, eventgruppen på erhvervsskolen - Privatfoto

Af Anne Nielsen

Unge i Grindsted Inviterer til LAN-Party i UKHs ‘blackbox’ fredag den 31. maj fra kl. 17 til lørdag den 1. juni kl. 12.

Unge fra erhvervsskolen i Grindsted har taget initiativ til at arrangere et spændende LAN Party i byens lokale kulturhus, UKH. Arrangementet, der finder sted fra fredag den 31. maj kl. 17.00 til lørdag den 1. juni kl. 12.00, er åbent for alle unge over 14 år og byder på masser af gaming, hygge og fællesskab.

Projektleder for initiativet er Marc Ørum, en lokal fra Grindsted, der selv har været gamer og haft mange gode oplevelser med LAN events. Marc brænder for at hjælpe unge med at opbygge stærke fællesskaber og skabe noget lokalt. “Jeg har selv deltaget i LAN events og ved, hvor meget det kan betyde for unge at have et sted at mødes om noget, de synes er sjovt,” fortæller Marc.

“Vi synes, det kunne være fantastisk at samle unge om gaming, hygge og fællesskab her i Grindsted. Derfor inviterer vi alle unge med til vores Lan Party!” siger Ricco, som er en af de unge, der er kommet med ideen.

Marc Ørum – projektleder – Privatfoto

Gratis pizza, flotte præmier og masser af fællesskab:

Arrangementet finder sted i UKHs ‘blackbox’, som vil danne rammen om en aften fyldt med gaming i en spændende atmosfære. Der vil være gratis pizza til alle deltagere og flotte præmier på højkant, blandt andet gamertastatur og mus. Programmet inkluderer populære spil som Fortnite, FIFA, CS:GO , Rocket League og Warzone, hvor de unge kan dyste mod hinanden.

Eventgruppen fra erhvervsskolen

Unge på erhvervsskolen bliver medskabere af kultur for unge lokalt:

Projektet er finansieret af Trekantområdets kulturpulje og engagerer unge erhvervsskoleelever og faglærte i at skabe kulturtilbud lokalt, som de synes er spændende. Projektet strækker sig over tre byer i samarbejde med kulturhusene Fundament i Kolding, SG25 Ungdom i Haderslev og UKH i Grindsted.

Eventgruppen fra erhvervsskolen

Voksne kan hjælpe med at sprede budskabet om det nye ungefællesskab:

“Vi opfordrer alle voksne og forældre til at sprede budskabet til de unge de kender. Man kan læse mere om begivenheden på vores Facbook-begivenhed, og vi ser frem til en aften fyldt med gaming, fællesskab og nye venner” udtaler Marc Ørum.

 

Marc Ørum og de unge arrangører håber, at mange vil bakke op om initiativet og være med til at gøre LAN-Partyet til en stor succes.

Du kan se mere om arrangementet på facebook- begivenheden ved at klikke her

Fra planlægningsdag på UKH og tjek af lokationen ’Black boxen’, eventgruppen på erhvervsskolen – Privatfoto