Hyggeaften med spejderne i Grenelejren

Foto: Privatfoto

Grindsted Y’s Mens’s Club havde hyggeaften med spejdere i Grenelejren

 

Grindsted Y’s Men’s Klub fortsatte deres tradition med at fremme fællesskab og samarbejde blandt lokale foreninger med et inspirerende arrangement den 28. maj 2024.

I hjertet af Grenelejren samledes medlemmer fra forskellige børne- og ungdomsforeninger (spejdere), der deler det kristne værdigrundlag, til en aften med grillmad, hygge og givende samtaler.

Poul Erik Søgaard, vicepræsident for Grindsted Y’s Men’s Klub, bød alle velkommen til arrangementet og satte tonen for en aften fyldt med fællesskab og engagement. Grillen blev tændt, og duften af velsmagende mad spredte sig hurtigt gennem lejren, mens folk samledes omkring bordene for at nyde hinandens selskab.

 

Højdepunktet på aftenen var uden tvivl Anette Hoffmanns inspirerende foredrag om hendes oplevelser som tidligere landsholdsspiller i damehåndbold. Med over 10 års erfaring på det nationale niveau delte hun ikke kun spændende historier fra sin karriere, men også værdifulde indsigter i teamwork, lederskab og vedholdenhed.

 

Under Anette Hoffmanns engagerende præsentation blev publikum taget med på en rejse gennem nogle af hendes mest mindeværdige øjeblikke på banen samt de udfordringer, hun stod over for både som individ og holdspiller. Hendes passion for sporten og dedikationen til at nå sine mål inspirerede alle til at stræbe efter deres egne drømme og arbejde sammen som et team for at opnå succes.

 

Efter foredraget var der ivrig spørgelyst til Anette, og der blev udvekslet tanker og ideer blandt deltagerne.

Som et minde om den hyggelige aften blev der taget en del billeder. Disse billeder fanger øjeblikke af smilende ansigter, livlige samtaler og den særlige atmosfære, der kun kan opstå, når mennesker samles i fællesskabets ånd.

 

Grindsted Y’s Men’s Klub ser frem til fortsat at styrke båndene mellem lokale foreninger og skabe flere mindeværdige øjeblikke for lokalsamfundet i fremtiden skriver de i en pressemeddelelse.