Nyt overnatningssted åbnet i Grindsted

Bo Larsen og Tonni Juul Poulsen - Foto: René Lind Gammelmark

Nyt overnatningssted er åbnet i Grindsted – Grindsted-Billund Apartments på Banegårdsvej 45 i Grindsted 

Bo Larsen fra NJL Group der blandt andet ejer Danhostel i Grindsted forklarer at man efter mange overvejelser nu har åbnet Grindsted-Billund Apartments op fordi der mangler mulighed for overnatning fra blandt andet turister.

Vi havde jo lokalerne der bare stod. Alt er lavet, der er kommet nye vinduer i. Grindsted-Billund Apartments er en selvstændig virksomhed der ikke hører under Danhostel.

Ved at lave det her, så håber vi jo på at det også for vores gæster til at bruge nogle penge her i byen, så alle kan få glæde af turisterne.

Et af værelserne – Foto: René Lind Gammelmark

Man booker via internet via Booking.com / Hotels.com  

Systemet genererer selv koderne så folk kan lukke sig ind, vi behøver ikke være her fysisk forklarer Bo Larsen. Det kører fuldautomatisk og helt opdateret. Vi er lige blevet færdige med indretningen, og har fået ibrugtagningstilladelse og fået foretaget brandsyn så alt er klart. Der har ikke boet nogen her endnu forklarer Tonni Juul Poulsen der er daglig leder af både Grindsted-Billund Apartments og Danhostel.

Foto: René Lind Gammelmark

Har været undervejs et stykke tid

Idéen til Grindsted-Billund Apartments fik vi for et par år siden. Vi var så småt begyndt da Corona kom, og det satte det hele i stå. Vi ville lige se tiden an, for at se hvor meget gang der kom i turisterne inden vi skulle sætte det i gang fortæller Bo Larsen, der understreger at det er de udenlandske turister stedet skal leve af.  Sidste år var et godt år for Danhostel Grindsted – og derfor valgte vi at sætte det i gang. Sidste forår ville vi have været i gang for der var tegningerne klar, men økonomien var ikke helt på plads. I februar i år gik vi så i gang og er blevet færdig nu. Vi har valgt ikke at gå på  kompromis med noget. Vi har haft en linje fra starten af med farver og indretning som vi har holdt fast i. 

Foto: René Lind Gammelmark

Det er ikke det samme som et vandrehjem

Det er vigtigt for os at fortælle at der er meget forskelligt i forhold til vandrehjemmet forklarer Tonni Juul Poulsen. Vi åbner dørene mere op med et ekstra tilbud til turisterne. På den måde kan vi få flere turister til byen. Der er både dem der er meget økonomibevidste der vælger vandrehjemmet, og dem der vælger en ferielejlighed som vi har i Grindsted-Billund Apartments.  De nye lejligheder er til 6 personer – så der er plads til alle samlet så man ikke skal spredes ud over forskellige værelser på et hotel.  To af vores værelser har connecting doors, hvilket gør det muligt for at f.eks. forældrene kan gå i seng, mens de unge kan sidde oppe lidt længere – uden at de bliver generet af hinanden.

Foto: René Lind Gammelmark

Der er 7 enheder til leje

En af enhederne er en topersoners værelse, den har vi valgt at bibeholde som det mindste værelse. Der er også et par 4-personers lejligheder, og 4 6-personers lejligheder.

Der er forskellige priser – ud fra hvor mange personer der kan være i lokalet man lejer.

Der er også forskellig indretning, nogle af lejlighederne har en slå ud hjørnesofa som man kan sove på.

Vi vil gerne holde på folk så de ikke kun er her en enkelt dag, så de kan komme i LEGOLAND, LEGO House og andre ting hvor de kan bruge lejligheden som base fortæller Bo Larsen.

Foto: René Lind Gammelmark

Toiletter med bad på alle 6-personers værelser.

Der er lavet helt nye badeværelser på alle 6-personers værelser

Foto: René Lind Gammelmark

Bo Larsen og Tonni Juul Poulsen – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Morgenmad

Når den første bookning kommer ind, så åbner vi for morgenmad forklarer Tonni Juul Poulsen. Det kommer til at foregå på den måde at de skal over på Vandrehjemmet hvor vi i kælderen har plads til at folk kan få morgenmad samlet. Morgenmaden er inkl. i prisen på værelset/lejligheden,

 

Trofæer hænger alle steder

Rundt i lokalerne hænger der jagt-trofæer som Niels Jørgen Larsen har skudt. Bo Larsen fortæller at det er for at man på de måde har Niels Jørgens minde med i indretningen

Der er ikke TV i lokalerne,  idéen er at man skal komme hinanden lidt ved – nu må vi se hvordan folk tager imod det.  Vi kan jo altid sætte tv ind hvis der bliver ønske om det forklarer Bo Larsen.

Foto: René Lind Gammelmark