Sommermusik på Torvet i Grindsted

Sommermusik på TorvetTina Wiberg - Arkivfoto: Hans Jørgen Kristensen

I 2023 havde Grindsted Musikforening og Grindsted Handel stor succes med nyskabelsen: Sommermusik på Torvet.

I år bliver arrangementerne gentaget – og vi har fået opbakning fra Billund Kommune og en flot donation fra GEV, hvilket betyder at vi igen i år har et rigtig flot program (synes vi selv).

Der er Sommermusik på Torvet hver fredag fra kl. 15.00 til 18.00 i juni, juli og august.

Første gang er fredag den 7. juni hvor Tina Wiberg indtager scenen. Tina var også på programmet sidste år, og Grindsted Musikforening og Grindsted Handel har fået mange opfordringer på, at tage hende med igen i år. Hun laver en skøn blanding af egne numre, kendte numre – og så laver hun også fællessang. 

Det var en stor succes og rigtig hyggeligt sidste år, og mon ikke det bliver det igen i år skriver Jan Poulsen fra Grindsted Musikforening og Jonas Pedersen fra Grindsted Handel i en pressemeddelelse.

Herunder kan du se programmet for resten af sommerens Sommermusik på Torvet

14.06: Flemming Rothmann

21.06: Hans Henning Johannsen

28.06: Dot og Morten Husted

05.07: Nanna Gundersen og Karl Gade

12.07: Anders Thorlund

19.07: Old Friends (Hans Henning og Peter Stub)

26.07: Sussi & Drengene

02.08: Nicki Jack

09.08: Fede Finn & Funny Boyz

16.08: Maria Egholm

23.08: Jazz med 2

 

Som man kan se er der en god blanding af gengangere fra sidste år, og så nye navne på plakaten. Og ja I læste rigtigt – Sussi & Drengene samt Fede Finn & Funny Boyz er også på! Dette kan kun lade sig gøre med opbakningen fra GEV og Billund Kommune.

 

Vi har ca. 150 siddepladser fordelt på 120 stole og så bænkesæt. Men belært af erfaringer fra sidste år, vil vi da opfordre til, at man medbringer sin egen festivalstol, hvis man vil være sikker på en siddeplads.

 

Grindsted Handel og Grindsted Musikforening glæder sig meget til at præsentere årets program og ser frem til mange hyggelige fredage på Torvet i Grindsted.

Sommermusik på Torvet

Tina Wiberg – Arkivfoto: Hans Jørgen Kristensen