69-årig mand død efter ildebefindende på Ribe Landevej

Akutlægehelikopter Billund Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Opdateret

En 69-årig mand er død efter at have fået et ildebefindende, da han kommer kørende på Ribe Landevej.

Lørdag aften ved 20.11 tiden kommer et ægtepar kørende på Ribe Landevej mellem Hejnsvig og Grindsted. En 69-årig mand siger til sin kone, at han får det dårligt.  Kort efter trækker han stille og roligt over i venstre side, ud i en grøft og ind i nogle træer.  Vagtchef John Skjødt fra Sydøstjyllands Politi fortæller, at manden der har fået et ildebefindende får hjertestop.

Den første person der kommer til stedet giver ifølge John Skjødt livreddende førstehjælp.  Der kommer både ambulance,  politi og akutlægehelikopter tilstede. Helikopteren flyver den 69-årige mand, der kommer fra Ringkøbing til Odense Universitets Hospital, men manden afgår ved døden.

John Skøtt fortæller, at der intet er sket med hustruen.