Medlemsbutik blev åbnet med maner

medlemsbutik blev åbnet med manerFoto: Hans Jørgen Kristensen

Medlemsbutik blev åbnet med maner, da Hedens Net med snoreklip lørdag kl. 10 åbnede deres medlemsbutik på Fælledvej 7B i Grindsted.

 

Der var blevet lavet en flot lyngfarvet ballonport foran butikkens indgang, der var hoppeborg, fadøl, sodavand og masser af pizza til de fremmødte da Hedens Net lørdag åbnede deres medlemsbutik på Fælledvej 7B i Grindsted.

Der var en rigtig god stemning hele dagen hvor der har været folk hele tiden forklarer de fra bestyrelsen.

Den nye butik skal servicere Hedens Nets medlemmer, med internet, forskellige tv-pakker, mobiltelefoni og mobilt bredbånd. 

Den 1. juli er det slut med YouSee på Hedens Nets kabler, og derfor skal medlemmerne inden da have taget stilling til hvilken løsning det fremover ønsker at benytte sig af. Hos Hedens Net er det deres eget internet i 3 forskellige hastigheder, en TV-grundpakke, Allente Streaming TV-pakker, , Vios mobil og mobilt bredbånd, samt Altibox Streaming TV pakker der kan vælges imellem.

I medlemsbutikken vil Tanja Løwe hjælpe medlemmerne og vejlede dem, så de kan vælge den helt rigtige løsning for dem.

Til åbningen af butikken var bestyrelsen for Hedens Net, samt medarbejdere fra Vios i Århus klar til at hjælpe de mange medlemmer der kom forbi butikken i forbindelse med åbningen.

 

Butikkens åbningstider er følgende:

Mandag – Fredag 10.00 – 17.00
Lørdag og søndag: lukket (men man kan henvende sig i Expert)

 

 

 

Video: Berit Østergaard Lauridsen

Klik på de mange billeder fotograf Hans Jørgen Kristensen tog til Netavisen Grindsted for at se dem i stor størrelse