Rejsegilde på endnu en udvidelse hos ISB

Foto: Marianne Thorø

Af Marianne Thorø

Rejsegilde på endnu en udvidelse hos ISB tirsdag eftermiddag

Det vælter ind med elever og nyt personale på Den Internationale Skole i Billund. Derfor skal der flere kvadratmeter til for at huse de mange elever, som nu fordeles i tre spor i alle klassetrin.

Da skolen åbnede tilbage i 2013 var det med 65 elever og målet var dengang en fordobling af elevtallet senest ti år efter. I dag – 11 år efter åbningen – går der 500 elever på skolen og i børnehaven, og skolen er i løbet af årene løbende udvidet.

Nu gælder det altså den fjerde udvidelse – og den hidtil største af slagsen. Hele 7000 kvm bygges til de eksisterende 11.000 kvm og dermed når skolen op på 18.000 kvm til undervisning, forberedelse, administration, kantine, bibliotek osv.

Dagens rejsegilde begyndte i aulaen hvor skoleleder Camilla Uhre Fog orienterede eleverne om præcist hvad der er på vej og modtog kæmpe jubelråb og klapsalver, hver gang en ny ændring blev nævnt. Herefter defilerede de mange elever udenfor og over til den nye aula, der er på vej til at blive bygget, og som dannede ramme om dagens fejring af byggeriet som det ser ud nu.

Rejsegilde på endnu en udvidelse

Foto: Marianne Thorø

Her var der tale af både arkitekt, skoleleder og KG Hansen i Grindsted, som efterhånden er fast håndværker og entreprenør på den populære skole i Billund. Det er fjerde gang på 11 år at KG Hansen udvider ISB.

Rejsegilde på endnu en udvidelse

Foto: Marianne Thorø

Rejsegilde på endnu en udvidelse

Foto: Marianne Thorø

Foto: Marianne Thorø