Frivillige vejvisere skal vise vej for patienter på Grindsted Sygehus

Nogle af de frivillige vejvisere på Grindsted Sygehus - Foto: René Lind Gammelmark

Frivillige vejvisere skal vise vej for patienter på Grindsted Sygehus hver tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 8 til 11

 

Grindsted Sygehus ønskede at få nogle frivillige vejvisere

Støtteforeningen for Grindsted Sygehus fik for omkring to måneder siden en henvendelse fra sygehuset. Man ønskede at få oprettet et frivilligt vejviserkorps, der kunne vise vej og guide de patienter der kommer på sygehuset for at få behandlinger eller undersøgelser.   Dem der ikke kan finde vej i dag, tager fat i en sygeplejerske eller en anden fra sygehuset som de ser først. Det tager jo tid fra medarbejderne, og derfor ville vejvisere være det helt perfekte for alle.

Støtteforeningen For Grindsted Sygehus har derfor oprettet et frivilligt vejviserkorps i samarbejde med Røde Kors Grindsted afdeling.   Fra Støtteforeningen er det Ulla Johansen der sammen med Karen Ostersen fra Røde Kors Grindsted afdeling står for det.

De frivillige vejvisere skal være til stede på 1. sal – i gangen hvor man kommer ud af elevatoren / trappen tirsdage, onsdage og torsdage fra kl. 8 til 11.

Der er i øjeblikket 12 vejvisere, men vi vil meget gerne have flere med.   

Hvis man kunne tænke sig at blive frivillig vejviser på sygehuset, er man velkommen til at kontakte Ulla Johansen på tlf. 20 46 18 96 eller mail  usj1@outlook.dk.  Ulla vil gerne forklare hvad opgaven går ud på.

I første omgang bliver det tirsdage, onsdage og torsdage fra kl. 8 til 11.   Hvis vi kan få flere vejvisere, vil sygehuset gerne have at vi udvider til også at dække tiden fra kl. 11 til 14 også de tre dage. Det er de tre dage der er flest der kommer på sygehuset.

Det er en frivillig ulønnet opgave at være vejviser.  

Vejviserne starter op nu på onsdag den 12. juni og fortsætter til og med torsdag den 27. juni. I juli måned holder vejviserne sommerferie, idet der i juli måned ikke kommer så mange patienter på sygehuset, men den 1. august går vi i gang igen forklarer Ulla Johansen.

Nogle af de frivillige vejvisere på Grindsted Sygehus – Foto: René Lind Gammelmark