To biler røg i grøften på Søndre Ringvej

Foto: Henrik Vinding

To biler røg i grøften på Søndre Ringvej da de kom kørende i hver sin retning og af uforklarlige årsager ramte hinanden.

 

Vagtchef Torben Wind fra Sydøstjyllands Politi oplyser til Netavisen Grindsted at det er et sammenstød uden alvorlig personskade.  2 ambulancer, akutbil og politipatrulje var på stedet. Vi får anmeldelsen kl. 18.40. To modkørende der kom kørende på Søndre Ringvej kom for tæt på hinanden. Derved snittede bilerne hinanden, hvorefter bilerne røg i hver sin grøft. Der er ikke sket alvorlig personskade. Personerne har har fået knubs og er naturligvis blevet forskrækkede.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark