City Restaurant i Grindsted solgt
City Restaurant har valgt at sælge alt i restauranten i Grindsted til Behr, som nu overtager caféen og fører stedet videre med nyt navn. Samtidig fortsætter City Restaurant sin drift i Billund
Nørregade 9 får nyt liv, når 38-årige Behr Chawoush åbner dørene til Chill-out Lounge.
Behr har netop overtaget lokalerne efter City Restaurant, som tidligere blev drevet af Odai Salaima.
Odai Salaima fortæller til Netavisen Grindsted, at han har valgt ikke at genåbne restauranten i Grindsted, da der er fuld fokus på City Restaurant i Billund. Han vurderer, at det er for svært at drive to spisesteder med samme engagement.
“Vi har rigtig travlt i Billund, og jeg vil ikke gå på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt at kunne være til stede og have fuldt fokus”, forklarer Odai.
Aftalen med Behr kom hurtigt på plads, og i fredags blev lejekontrakten med Filbert Group underskrevet.
Et nyt koncept: Chill-out Lounge
Behr Chawoush er oprindeligt fra Holland, hvor han arbejdede som politibetjent i 16 år. De seneste 1½ år har han boet i Grindsted med sin kone og to børn. Nu er han klar til at realisere sin drøm om at åbne et sted, hvor voksne kan koble af – både i dag- og aftentimerne.
“Vi byder alle (16 eller 18+) velkommen i vores lounge, så de ikke føler, at det kun er en lounge for ældre mennesker. Vores plan er at have drikkevarer med og uden alkohol” fortæller Behr.
Chill-out Lounge kommer til at have åbent alle ugens dage fra kl. 11.00 til 24.00. Om dagen bliver der tilbudt kaffe, kage, snacks og kolde drikke – og om aftenen vil loungen have fokus på cocktails og afslappet stemning for voksne.
Lounge for voksne – med plads til fællesskab
Behr håber, at stedet kan blive et frirum for voksne – særligt forældre og kærestepar, der trænger til lidt alenetid. Han forestiller sig, at gæsterne bruger loungen som et hyggeligt udflugtssted, hvor man kan koble fra i ro og mag.
Konceptet bliver et miks af hollandsk og dansk stil. Der vil ikke være et traditionelt menukort, men i stedet enkle retter og snacks, der passer til en loungeoplevelse: tapas, ostebræt, små burgere, pommes frites og hollandske frikadeller. Til børnene vil der være is og slush-ice.
“Det handler ikke om tung mad – men om noget let, man kan nyde sammen med sin drink”, forklarer Behr.
Privat loungeområde og arrangementer
Et af Behrs initiativer er at tilbyde et lukket lokale bagerst i caféen, hvor virksomheder eller grupper kan holde private arrangementer – fx brunch, tapas eller hyggeaftener for op til 40 personer.
“Der vil blive sat en dør op, så det bliver muligt at lukke af og skabe en privat, hyggelig stemning. Det kan bruges til alt fra firmaarrangementer til familiesammenkomster”, siger Behr.
Gennemrenoveret efter hærværk
Lokalet har gennemgået en større renovering efter en tidligere hærværkssag. Der er lagt nyt gulv, og alt inventar er udskiftet – nye sofaer, stole og indretning skaber rammerne for Chill-out Lounge. Også udendørsarealet foran lokalet vil blive gjort mere hyggeligt.
Behr satser på at åbne den 1. juli, men understreger, at han ikke åbner før alt er på plads, og det kan godt være det rykker til omkring den 15. for vi skal lige have skilte mv. klar.
“Jeg vil hellere vente lidt og være helt klar, end at åbne halvt færdigt. Det er vigtigt, at gæsterne får en god oplevelse fra starten”, siger han.
Når åbningsdatoen ligger fast, vil Netavisen Grindsted naturligvis bringe nyheden.
Fokus på lokale – og alle skal føle sig velkomne
Behr forventer, at 70 % af kunderne bliver lokale og 30 % turister. Han håber, at stedet kan dække et behov i byen – og han lægger vægt på, at kundernes feedback vil være med til at forme caféen.
“Jeg vil lytte til, hvad folk mangler og ønsker sig. Det er vigtigt, at Chill-out Lounge bliver et sted, hvor alle føler sig velkomne”, siger han.
Selvom Behr endnu kun taler lidt dansk, er det vigtigt for ham, at alle ansatte kan tale dansk, så ingen oplever sproglige barrierer som gæster.
Som en ekstra hjælp vil Odai Salaima være med i dagene efter åbningen for at sikre en god opstart.