Grindsted Ro- og Kajakklub holdt sæsonafslutning

Privatfoto

Vejrguderne var delvist med Grindsted Ro- og Kajakklub, da der søndag blev afholdt standerstrygning. Efter fælles morgenmad i klubhuset på Vestre Boulevard blev der roet en sidste tur på søen med følgeskab af kun én enkelt regnbyge. Tilbage ved klubhuset blev flaget strøget, og der blev uddelt pokaler, hvorefter der var fælles frokost i klubhuset.

Privatfoto

I år gik pokalen for flest tilbagelagte kilometer i kajak i klubbens farvand til Olaf Nielsen med imponerende 2.501 km, tæt forfulgt af Ruth Mattrup med 2.500 km, der dermed fik pokalen for flest kilometer hos kvinderne.

Klubben tager gerne kajakkerne med på tur, og Jan Vestergaard Madsen fik pokalen for flest roede kilometer udenfor klubbens farvand; hele 617 kilometer blev det til.

Robådene har også været i gang, og her gik pokalen for flest roede kilometer til Lotte Goldschmidt, der har tilbagelagt 143 km. Også hos robådene er der ikke langt til nærmeste efterfølger, og Niels Rahbæk Pedersen fik med sine 132 km pokalen hos mændene.

Privatfoto

Grindsted Ro- og Kajakklub har haft en god sæson med mange aktiviteter. Kajakkerne var traditionen tro på en uges sommertogt, der i år gik til det Sydfynske Øhav. Derudover har der været endags ture til bl.a. Vejle Fjord. Klubben arrangerede Vild med Vand i Billund Kommune, og under Trekantområdets Festuge afholdt de både Søens Dag og foredraget Gør Drøm til Virkelighed.

Selvom der nu er afholdt standerstrygning, går klubben ikke i vinterhi. For at holde formen vedlige frem mod foråret, er det muligt for medlemmerne at komme i svømmehallen et par gange i måneden. Kajakkerne fortsætter roningen, og til december venter en hyggelig juletur til Karlsgårde Sø skriver Ro- og Kajakklubben i en pressemeddelelse.