Julestemning på Engbo i Stenderup-Krogager

Foto: Privatfoto

På Engbo gør de meget for at skabe den gode julestemning.

FDF Orkestret spillede julemelodier
Søndag var FDF Orkestret fra Grindsted på besøg, de spillede i omkring 40 minutter kendte julemelodier i gårdhaven, og med åbne vinduer på Engbo, kunne beboerne godt pakket ind i jakker og tæpper følge med og høre julemelodierne, hvilket fik beboerne til at synge med og klappe, og man kunne se de blev glade. 

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Lucia optog
Normalt ville der mandag være Lucia optog fra Lynghedeskolen, afd. Stenderup, men på grund af Corona situationen kunne dette ikke lade sig gøre. Derfor havde personalet besluttet sig for at de selv ville gå Lucia og bagefter sang de sammen med beboerne.

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Julesange og salmer
Tirsdag kommer Laura Flø Pallesen og synger julesang og salmer, det foregår ligeledes udenfor i gårdhaven, med åbnede vinduer, godt pakket ind med jakker og tæppe, så beboerne kan følge med, når de sidder indenfor.
Laura Flø Pallesen er på Singer/Songwriterholdet på Billund Kulturskole og holdet blev kåret som Årets Hold da Billund Kommune den 30. september 2020 afholdt det virtuelle Sports- og kulturgalla 2020.

Det betyder meget for både personale og beboere at få en god julestemning, og med de tre aktiviteter må man sige at julestemningen kan nå nye højder på Engbo, der markerer julen løbende i hele December måned.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

WeePie Cookie Allow cookie category settings icon

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.

WeePie Cookie Allow close popup modal icon