CoC Playful Minds inviterer til hjemmeworkshop

PR-Foto: CoC

Børnenes Hovedstad får i år en kæmpe fødselsdagsgave. Det er kunstnergrupper SUPERFLEX der vil skabe et totalværk i Billund, den voksne legeplads, skabt af børn.

Det vil blive opført på et ca. 500 kvadratmeter stort areal på hjørnet af Hans Jensensvej og Skolevej i Billund. Værket forventes at stå færdigt i oktober 2021. Det skal blive Billunds nye mødested, der bryder med idéen om, at nogle steder er for voksne, men andre er for børn. CoC Playfulminds skriver at de her vil skabe et anderledes socialt rum, hvor man kan mødes på tværs af alder og leger, lærer, bevæger sig og oplever sammen.

Derfor søger CoC Playful Minds lige nu børn og unge mellem 3 og 18 år, der vil være med til at inspirere SUPERFLEX’s totalværk. Der er 150 workshop-kits, som man kan være heldige at få med hjem til vinterferien, som tak for hjælpen, får alle deltagerne et årskort til WOW Park.

Man skal skynde sig at tilmelde sig, for det foregår efter først til mølle princippet. Der bliver lukket for tilmelding når de 150 workshopkits er blevet reserveret.

Tilmelding kan ske her: