Netværk og bold

Foto: René Lind Gammelmark

Billund Erhverv vil sammen med GGIF give medlemmerne af erhvervsnetværket en mulighed for at mødes på en helt anden ’banehalvdel’.

Der inviteres hen over efteråret til Netværk og bold i forbindelse med tre 1. divisionskampe. Udover at se kampen og heppe på GGIF’s herrehold, vil der forud for kampen være mulighed for netværk med et kort temaindlæg og mulighed for en snak om stort og småt.

 

“Netværk er en vigtig del af et godt lokalt erhvervsklima, derfor prøver vi hos Billund Erhverv hele tiden at udvikle vores aktiviteter for at skabe de bedste rammer for, hvor og hvordan vi kan mødes” lyder det fra Marie Skov Lillelund, direktør for Billund Erhverv, og hun fortsætter “Lokalsport er noget de fleste kan samles om, og det falder naturligt at kombinere et lokalt sportsevent med at mødes uformelt i erhvervsnetværk. Det giver en super mulighed for at ses under andre rammer med større fokus på det sociale”.

 

Billund Erhverv oplever stor opbakning til deres arrangementer, senest med fuldt booket deltagelse til Årets Firmadyst 2022, som arrangeres i samarbejde med Vandel Gocart, og man har også allerede måtte melde alt ’udsolgt’ ved det kommende virksomhedsbesøg hos Danforel den 27. september.

“Vi glæder os meget til samarbejdet med GGIF og er begejstrede for deres engagement og interesse for vores fælles netværk” slutter Marie Skov Lillelund.

Første Netværk og bold er lørdag den 24. september, og de følgende datoer er den 8. oktober og den 10. december skriver Billund Erhverv i en pressemeddelelse.