Det var tæt på at være gået helt galt – Brand i 2 containere med klude i værksted

Foto: René Lind Gammelmark

I morges skrev Netavisen Grindsted om at brandvæsenet onsdag morgen kort før kl. 7 var blevet kaldt til brand i en industribygning i Vestergade (Autoværksted).

Vagtchef Torben Wind fra Sydøstjyllands Politi fortalte at der i skulle være ild, men røg.

Efterfølgende har Netavisen Grindsted talt med Indsatsleder Jan Nielsen fra TrekantBrand der var på stedet. Jan Nielsen fortæller at der har været ild i nogle klude der lå i et par containere. Kludene er brændt. Containerne stod i et kemikalierum,  og begge containere er brændt. Da røgdykkerne kommer ind i bygningen var der ild i containerne.

Hvis ikke medarbejderen var kommet så tidligt på arbejde, kunne det være gået meget værre. 10-15 minutter længere, så havde der med stor sikkerhed være gået ild i tønder med kemikalier. Der var blandt andet tønder med rester af benzin og dieselolie.

Bygningen var fyldt af røg, og der venter et stort rengøringsarbejde, blandt andet på de biler der stod inde i værkstedet. Der skal også laves målinger for at undersøge om bygninger og materiel har taget skade af den gas der har været i forbindelse med branden.

Jan Nielsen fortæller at man er sluppet heldigt fra branden – der kunne være gået meget værre.

 

Læs også

Røgudvikling på autoværksted i Vestergade