Hr. P fylder 15 år på mandag

Hr. P fylder 15 årJonas Pedersen - Foto: René Lind Gammelmark

Hr. P fylder 15 år 

Brødrene Jonas og Johnny Pedersen fra Agerbæk åbnede for 15 år siden tøjbutikken Wagner på Vesterbrogade 1 i Grindsted.

Efter 8 år i Vesterbrogade bød muligheden for at leje de nuværende lokaler på Vestergade 7.  De nye lokaler var tidligere tøjbutik, og mere optimale for os, der var ikke trapper, og butikslokalet var mere regulært.  Vi skiftede samtidig navn på butikken, så den kom til at hedde Hr. P.  Samtidig med flytningen skiftede vi koncept, så vi fik et større sortiment fortæller Jonas Pedersen.

Placeringen på Vestergade er væsentligt bedre end Vesterbrogade. Udviklingen fra Wagner til Mr. har også gjort at vi har fået det helt rigtige sortiment til vores kunder. Det vi har nu passer fint til det vi manglede i byen. Hr. P og Tøjeksperten supplerer hinanden godt mener Jonas Pedersen.

 

Fejrede fødselsdagen på forhånd

Den 2. september sidste år fejrede vi fødselsdagen på forhånd, da vi slog det sammen med Legekæden/Kontor&Idé’s 10 års fødselsdag. Dengang havde vi lavet et større arrangement, med fest på p-pladsen hvor vi satte stole og borde op. Der blev grillet pølser, ligesom der var øl og sodavand. Der var slushice og hoppeborg til børnene.

 

Mandag er der kaffe og kage

Vi giver kaffe og noget kage til dem der kommer forbi butikken på mandag.

 

Fredag er der Open By Night i Grindsted til kl. 21.00

I den forbindelse serverer vi en øl eller et glas vin til dem der kommer forbi, og vi har fundet 5-6 ekstra gode tilbud frem for at markere fødselsdagen.

 

Det har været meget op og ned

Til spørgsmålet om hvordan de 15 år så har været svarede Jonas Pedersen at det har været meget op og ned. Vi startede op sammen med finanskrisen, og det var hårdt at starte en butik op helt fra 0 og få bygget en butik og en kundekreds op. Det tog længere tid en vi havde regnet med.  Der har også været op og nedture i forbindelse med Corona.  Vi har været glade for at åbne i Grindsted.

 

Hvordan ser det ud om 10 år ? når i har 25-års fødselsdag

Hvis jeg kunne fortælle dig det, ville jeg blive lykkelig udtaler Jonas Pedersen. Jeg tænker helt sikkert vi driver butik i Grindsted. Det er det vi arbejder for hver dag. Med udviklingen indenfor detailhandelen – både på landsplan og i Grindsted så er det umuligt at sige. Jeg synes der er gang i rigtig mange gode og spændende ting her i Grindsted. Hvor det fører os hen vil tiden jo vise. Jeg synes der er en tendens til at folk gerne stadig vil handle lokalt i de fysiske butikker. Det gør mig fortrøstningsfuld fortæller Jonas Pedersen. Som udviklingen er, og som tingene går – så vil jeg ikke spå om det. Jeg vil gøre hvad jeg kan, for at vi holder 25-års jubilæum.

Vi er 3-4 her i butikken. Vi deler lidt personale med butikken i Henne, så vi flytter lidt rundt på personalet for at få det hele til at nå sammen. Alt efter højtider og hvor der er mest travlt. Det fungerer rigtig fint for os slutter Jonas Pedersen.

Hr. P fylder 15 år

Jonas Pedersen – Foto: René Lind Gammelmark

 

 

Læs også: Da næsten 25-års jubilæum blev fejret med maner den 2. september 2023

Næsten 25-års jubilæum blev fejret med maner