Vil nogen hjælpe GAS – eller skal årets revy være den sidste ?

Foto: René Lind Gammelmark

Vil nogen hjælpe GAS – eller skal årets revy være den sidste ?   det spørgsmål stiller Anne Lise Holm fra GAS

GAS risikrerer at blive hjemløse ved årsskiftet

GAS har modtaget besked fra forvaltningen om, at man ikke har kunnet finde plads til os. Der er ingen tvivl, at de mener os det godt og gerne vil hjælpe os, hvis der kan findes lokaler til os et sted i byen eller omegnen.

Vi håber, alle vil hjælpe os med at finde et sted at bo, for hvis vi bliver hjemløse ved årsskiftet, er det svært at se nogen chance for, at GAS overlever.  

En anden mulighed ville selvfølgelig være, hvis kommunen undlod at sælge børnehaven Solstrålen ved Tingparken, for lokalerne ville passe godt til GAS mener Anne Lise Holm der er formand for GAS.

 

GAS øver på højttryk på GAS Revyen 2024

Lige nu øver vi på højtryk på GAS REVYEN, der har premiere i U&K på torsdag den 16. maj. Vi øver tillige på en familieforestilling nemlig eventyret Rotteræset, hvor både børn og voksne spiller med. Det bliver nok med numre fra revyen og Rotteræset, vi bidrager til Street Food Festivalen.  Endelig spiller vi november musicalen Vi maler byen rød, hvor publikum kan komme til at synge med på de mest populære Grand Prix melodier gennem tiderne. Efter det kan vi risikere, at den næste begivenhed bliver at holde auktion på vores kostumer og andre ejendele, hvis vi ikke finder et sted til dem.

 

Fakta om GAS

GAS blev startet i 1987 og har pt 56 medlemmer heraf 21 børn. Angående børnene har vi gennem årene kunnet give mange en mulighed for at være en del af et fællesskab, der ikke lige er sport, og mange har gennem medlemskabet gennemgået en stor personlig udvikling. For mindre end en uge siden nævnte en af vores dygtige piger, at hun ville være fortsat med at være en genert lille pige, hvis ikke hun var blevet en del af GAS.

 

Vi har brug for plads

Vores pladsbehov er at have et rum, hvor vi kan øve som var det på scene dvs. 11m x 6m plus plads til instruktør og sufflør. Der udover to lignende rum til hhv. kostumer og kulisser/rekvisitter. Endelig et til systue samt dem er ikke lige er på scenen. Men vi kan sagtens selv lave en rumopdeling.