Hejnsvig Traktortræk & Truckshow bliver endnu større

Arkivfoto: Privatfoto

Hejnsvig Traktortræk & Truckshow bliver endnu større – og det foregår i dagene fredag den 15. og lørdag den 16. september 2023 på Kirkevej 32 i Hejnsvig.

Du kan opleve masser af røg, larm musik og god stemning – sidste år var Netavisen Grindsteds redaktør en tur i Hejnsvig, og stemningen var helt i top og både børn og voksne hyggede sig sammen.

 

Vil gøre så meget som muligt lokalt

Vi gør meget ud af at få så meget som muligt fra lokalområdet, hvorfor vi får øl fra Hancock depotet her i Hejnsvig, Drinks fra La Flamme,  vi får mad fra Allans Diner og Alaturka Restaurant, samt forskellige drikkevarer mv. fra Dagli’Brugsen her i Hejnsvig.  Selvom vi ikke kan leje teltene lokalt, så lejer vi dem så tæt på som det er muligt forklarer Mathias.

Mathias Sønderlund Larsen – Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Mathias høstede vinterbyg så der kunne brygges Hancock øl

Da Netavisen Grindsted skulle interview Mathias Sønderlund Larsen foregik det i en mejetærsker, for han var i fuld gang med at høste vinterbyggen, så der kunne brygges noget Hancock øl til Traktortræk i Hejnsvig.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Omkring 6000 deltagere

Vi håber på omkring 6000 deltagere til arrangementet, hvoraf de 1000 nok kommer om fredagen vurderer Mathias Sønderlund Larsen.

 

Fredagens program

Fredag bliver der monstertruckshow og motocrossshow. Der bliver Fællesspisning, beerfest og livemusik i ølteltet fredag aften. Ølteltet er større end sidste år fortæller Mathias Sønderlund Larsen der også afslører at der også kommer amerikanerbiler.

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Lørdagens program

Lørdag starter vi med morgenmad, og pladsen åbner kl. 11.  Selve traktortræk starter kl. 12.

I løbet af dagen kan man købe mad fra Allans Dinér og Alaturka Restaurant. Alaturka Restaurant har sit eget telt med hvor man kan købe pizzaer.

Der vil være mulighed for at komme på helikopterflyvetur, der er hoppeborg til børnene, og drikkevarer fra Hancock og La Flamme drinks. Der kommer også knallerter som man kan se.

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Lørdag aften er der Live musik med ALLEY-CATS i teltet.

Der vil også bliver overrakt priser til den vindende traktor og det hele slutter kl. 2 om natten.

Der køres traktortræk efter LU vægt klasse fra 0-14 samt specialbyggede.

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Søndag bliver præmierne til lastbilerne overrakt

Søndag er der morgenmad for hjælperne samt de der udstiller lastbiler, og bagefter er der præmieoverrækkelse i konkurrencen om den flotteste lastbil, hvor der

 

Afholdes for tredje gang

Det er tredje gang vi afholder det fortæller Mathias der er initiativtager, og en af de 11 i bestyrelsen for den frivillige forening der nu afholder træf. Det er nødvendigt med flere til at trække læsset konstaterer Mathias, for der er alt for meget at stå med på få hænder. Derfor er det også vigtigt at der er nogen der vil hjælpe med at stå med ansvar for forskellige området. Vi har også rigtig mange frivillige der hjælper til med mange forskellige ting undervejs.

Vi vil gerne lave noget så både børn og voksne kan hygge sig og få nogle gode oplevelser fortæller Mathias.

 

Andet år med truckshow

Sidste år var første år med truckshow, og der var godt 100 traktorer og 100 lastbiler. Der blev solgt 4500 billetter og omkring 300 frivillige hjælpere.

 

Jysk for begyndere

Jysk for begyndere gæstede også pladsen sammen med et kamerahold og både Torben Chris og Thomas Hartmann dystede mod hinanden i traktortræk.

Torben Chris – Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Torben Chris – Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Thomas Hartmann – Arkivfoto: René Lind Gammelmark

 

Tilmelding

Tilmelding for traktorer er åben og skal ske til Mathias på tlf. 42 30 82 39 eller Anders på tlf. 51 16 96 52 – sidste tilmelding er den 8. september 2023.

Tilmelding for lastbiler er også åben og skal ske til Michael på tlf. 20 30 97 96  – sidste tilmelding er den 8. september 2023.

 

 

Klik her for at se historien fra 2022

Se masser af billeder og video fra Traktortræk og Truckshow i Hejnsvig