Dot og Morten Husted spillede til Fredagshygge på torvet i Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

Dot og Morten Husted spillede fredag fra kl. 15 til 18 på torvet i Grindsted til Fredagshygge med Live musik.

På listen over numre var der en del af Dolly Parton og andre kendte klassikere fra country verdenen, krydret med lidt af de kendte danske popsange.

Dot og Morten Husted  kommer begge fra Vester Nebel ved Kolding. Morten Husted er fast musiker i Mariehaven i Ansager, hvor han spiller i Neighbours and Friends.

Som sædvanligt var der muligheder for at købe drikkevarer på torvet.

Stemningen var rigtig god, og til dem der mente der var for få stole, så skal opfordringen herfra lyde at man er velkomme til selv at tage sin campingstol eller festivalstol med – så har de jo en stol hvis de stole Grindsted Handel stiller til rådighed er optaget.

Det er Grindsted Handel og Grindsted Musikforening der sammen med Billund Kommune har lavet samarbejdet om musikken på torvet, der spilles hver fredag i uge 22 til 35 fra kl. 15 til 18

 

Næste gang er det sanglærken Tina Wiberg der kommer og underholder på torvet fra kl. 15 til 18.  Tina er født i 1988 og rigtig vestjyde. Hun har tidligere underholdt på MAGION i Grindsted til fællessang. Hun har tidligere optrådt med Nephew, sunget i Big Bands og diverse musicals.

Klik på de mange billeder i galleriet under videoen for at se dem i stor størrelse (kun pc)