Nye mæglere har fået hurtigt fat

Nye mæglere har fået hurtigt fatFoto: Marianne Thorø

Af Marianne Thorø

Man skulle tro, det ville tage forholdsvis lang tid for et helt nyt brand og nogle helt nye ansigter på det lokale boligmarked at vinde fodfæste i Billund kommune.

Men sådan er det slet ikke gået for BoGodt Mægleren, der ifølge eget udsagn er blevet taget rigtig godt imod – både i og udenfor kommunen:

– Lige nu har vi 5-6 huse til salg online og flere er på vej. De fleste opdager os på nettet, og ringer så og hører om vi kan komme ud og vurdere deres hus, siger Lucas Rosenhøj Tingbæk, der er en del af trioen, der står bag BoGodt Mægleren.

Lucas Rosenhøj Tingbæk havde dog også en fordel af sin opvækst i lokalområdet, da de nye ejendomsmæglere blev valgt til at skulle sælge et hus i Jyllandsgade i Grindsted:

– Jeg kendte Lucas fra min tid på diskotekerne her i byen, siger Morthen Bager Jensen, der sammen med sin kone Luna, havde bestemt sig for at sælge boligen gennem seks år – og valget faldt altså på de nye mæglere i kommunen:

 

Og det blev et hit – 88 dage tog det at sælge huset i Jyllandsgade:

– Vi havde en plan fra start og den fulgte vi. Vi sørgede for max synlighed på Facebook, Instagram og Boligsiden – og det blev fanget af et brasiliansk par, som søgte hus i området. I første omgang i Billund, men her ligger prisen altså bare lige en tand eller to højere end eksempelvis i Grindsted, siger Lucas Rosenhøj Tingbæk.

Derfor endte det brasilianske par med at kigge mod Grindsted, hvor de faldt for murermestervillaen – og BoGodt Mæglerens første hushandel i historien var en realitet.