Syv nye natureventyr med Katrine Bille i Trekantområdet

Syv nye natureventyr med Katrine BillePR-Foto: Natureventyr.nu

Syv nye natureventyr med Katrine Bille – aktivitet under Trekantområdets Festuge.

Kulturregion Trekantområdet har indgået et samarbejde med appen Natureventyr, og det betyder, at børn og voksne nu kan gå et eventyr i de syv kommuner i kulturreigonen. Lanceringen af de syv ruter fejres til Trekantområdets Festuge.

Det bliver med sang og musik, at de syv nye eventyr lanceres. For Katrine Bille, som er forfatter på de syv eventyr, kommer og holder en kæmpe fest sammen med Natureventyr og bibliotekerne i de syv kommuner. Her læser hun højt af sine spritnye eventyr og synger sine sange. Natureventyr har ligeledes en hyggelig krea-stand, hvor børnene kan male figurer og farvelægge illustrationer fra eventyrene.

Der vil blive afholdt et lanceringevent i hver af de syv kommuner, som indgår i samarbejdet.

I Grindsted foregår lanceringen på MAGION Biblioteket , Tinghusgade 15 i Grindsted den 3. september 2023 fra kl. 14 til 15. Katrine Bille

 

Eventyrene kan man som familie selv udforske, man skal blot downloade appen til sin telefon. I en periode vil man kunne finde en skattekiste ved eventyrets sidste kapitel. Heri kan børnene finde et diplom og en lille skat, som man må tage med sig hjem.

Eventyrene er lavet i et samarbejde med Kulturregion Trekantområdet, og projektet er støttet af Nordeafonden og Ewii. I kraft af samarbejdet er det helt gratis at bruge de syv eventyrruter.

“Vi er stolte af at præsentere de syv nye natureventyr, som giver mulighed for en masse gode oplevelser for familier i de kommende år. Vi håber, at mange vil bruge eventyrene til at opdage nye, spændende steder i Trekantområdet.” -Pernille Holmskov, Kultur- og eventchef, Trekantområdet Danmark i en pressemeddelelse.

 

Eventyr i naturen

 Mere end 150.000 børn og voksne har allerede været ude på eventyr med appen Natureventyr, der indeholder eventyr udformet som skattejagter i naturen. Med appen i hånden bliver man guidet ad børnevenlige ruter, mens man læser et eventyr.

Eventyrene er målrettet familier med børn i alderen 4-9 år, og de gør det nemt og sjovt for børnefamilier at gå på opdagelse i kommunenernes spændende naturområder. Samtidig giver det en anderledes læseoplevelse for børnene.

Via kort og GPS indbygget i appen går I fra kapitel til kapitel, og undervejs bliver børnene inddraget i fortællingen gennem spørgsmål og sjove udfordringer, der skal løses.

PR-Foto: Natureventyr.nu

Om Natureventyr

Natureventyr er en app-virksomhed fra Odense, som skaber eventyrruter i hele Danmark. Der er over 200 eventyrruter fordelt i det meste af landet.

Hent appen “Natureventyr” gratis til både IOS og Android, så er I lynhurtigt ude på eventyr.

 

Du kan læse mere om arrangementet her