WOW PARK vandt for 3. gang titlen Årets Actionoplevelse

Årets ActionoplevelsePR-Foto: WOW PARK

WOW PARK vandt for 3. gang titlen Årets Actionoplevelse. Søndag blev prisen for 13. gang uddelt af den danske børneguide Børn i Byen.

Prisen blev givet til dem der gør det allerbedst for børnefamilierne.

Med prisen hyldes de virksomheder og personer, der er til stor nytte og glæde for børnefamilierne. Rekordmange, nemlig 71.304 har stemt denne gang. Blandt vinderne er den populære lege- og forlystelsespark WOW PARK i Skjern og Billund, som for 3. gang løb med titlen som ”Årets Actionoplevelse”.

Siden 2010 har den danske børneguide Børn i byen årligt hyldet børnekulturen i hele landet med den anerkendte Børn i byen Prisen. I år er prisen blevet uddelt ved et stort awardshow på Arbejdermuseet i hjertet af København i går søndag den 5. november, herunder ”Årets Actionoplevelse”. Det er en actionpræget oplevelse, som aktiverer børnefamilier fysisk og motorisk.

Vi er helt ekstremt stolte og glade og samtidig ydmyge overfor at modtage Børn i byen Prisen for 3. gang på 4 år. Den understreger blandt andet, at vi tilbyder nogle aktive oplevelser i naturen, som passer til børnefamiliernes ønsker og behov år efter år, og det er vi utrolig glade for, fortæller Jacob Hindhede, CEO og medstifter i WOW PARK, og fortsætter:

Et af vores store mål med WOW PARK har helt fra begyndelsen været at give sjove oplevelser til børnefamilierne, noget der vækker sanserne, fantasien og nærværet, når de er sammen, og det er lykkedes. Der skal lyde en stor tak til Børn i byen, til alle der stemte på os og ikke mindst til alle vores fantastiske medarbejdere, som virkelig har fortjent denne pris med de gode oplevelser, de skaber for vores gæster på hver eneste åbningsdag gennem hele sæsonen.

WOW PARK vinder prisen som Årets Actionoplevelse foran bl.a. Lalandia.

Udtalelser fra nogle af dem, som har stemt på os:
”Fantastisk oplevelse med natur i centrum. Både for store og for små.” ”Fedt koncept, hvor hele familien er aktiv. Det er et stort plus, at der ikke er boder over det hele, hvor de sælger ting, og spiseområderne for medbragt mad er hyggelige.” ”Fantastisk sted, der giver sug i maven for børn og voksne – omringet af naturen og den friske luft.”

Prisen som ”Årets Actionoplevelse” er en dejlig afslutning på en sæson, som netop er slut, og hvor vi på trods af det regnfulde danske sommervejr har haft mange besøgende i begge parker. Vi glæder os til, at vi slår dørene op til en ny sæson den 23. marts næste år i både Billund og Skjern, slutter Jacob Hindhede.

Læs mere om Børn i byen Prisen her

Blandt de bedste 10%
WOW PARK Billund i øvrigt også i år blevet hædret med den fornemme pris Travelers Choice, som den digitale platform Tripadvisor har tildelt lege- og forlystelsesparken på baggrund af ekstraordinært positive gæsteanmeldelser. Travelers Choice uddeles til de 10 procent bedst ratede attraktioner, overnatningssteder og restauranter på Tripadvisor.