LEGOLAND udskyder juletræstænding til fredag

PR-Foto: LEGOLAND

LEGOLAND udskyder juletræstændingen til fredag, hvor børn fra julemærkehjemmene tænder lyset i det store LEGO juletræ kl. 17.00 og starter auktion af fem store LEGO mosaikker af årets julemærke.

Det skulle have været torsdag, men på grund af der i vejrudsigten forventes af +20 m/s i vindstød og regn bliver rykningen af juletræstændingen og afsløring af LEGO mosaikkerne udsat til fredag den 24. november kl. 17.00

Vi åbner stadig op for alle kl. 16.30, så borgerne i Billund og omegn kan komme ind og se juletræet blive tændt. Vi tænder træet kl. 17.00, og parken lukker kl. 18.00 skriver pressechef Kasper Tangsig til Netavisen Grindsted.

 

Læs også: 

Torsdag tænder børn fra Julemærkehjemmene julelyset i LEGOLAND – flyttes til fredag