Channie vandt powershopping for 10.000 kr. i Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

Fredag aften kl. 20.55 blev vinderen af Grindsted Handel’s Powershopping  for 10.000 kr.  udtrukket

 

Tusind tak fordi i har trodset vejret og rykket ud for at handle i denne dag 

Vi er fra Grindsted Handels side meget taknemmelige fordi i prioriterer den lokale handel – tusind tak sagde Kristian Duedahl Kristiansen. Ronni Eriksen gør nu klar til at tømme postkassen for de mange kuponer der er levet afleveret.

Husk der er juletræstænding 1. december kl. 16.30 og juleoptog den 3. december kl. 14.00

 

Vinderen af Powershopping 2023 for 10.000,- kr. Channie B. Kristensen fra Starup.

Hun havde en time til at bruge de 10.000,- kr. og efter 47 minutter var pengene brugt.

Hende og hendes mand var sammen med hendes svigerforældre ude og købe julegaver.  Lige før vinderen blev trukket, lavede Channie og hendes svigermor sjov om hvem der vandt, sviger moderen sagde hun var klar til at række hænderne op, mens Channie mente at det var hende der vandt – og det viste sig jo at Channie fik ret – det var nemlig hendes navn Kristian Duedahl råbte op.

Hun havde ikke på forhånd en plan over hvor hun skulle bruge pengene. 

Ronni Eriksen – eventmanager hos Grinsted Handel var sammen med Channie, hendes mand og hendes svigerforældre rundt i tre butikker for at få brugt de 10.000,- kr. 

Første stop var Sport 24 hvor der blev købt for 5.852,50 kr. – blandt andet sko, jakke og trøjer. Anden stop var Kontorbutikken hvor der blev købt en ny printer til 599,- hvorefter turen gik til Expert på Trehøjevej hvor der blev købt for 3.548,50 – blandt andet en IPAD.

Da alle pengene var brugt var der gået 47 minutter – og Channie var rigtig glad, men mente at det var en smule uvirkeligt det hun lige havde være med til. Men helt klart en god oplevelse og fedt at vinde Powershopping for 10.000,- kr. i Grindsted.

 

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse