Fin opbakning til Black Friday fra 8 til 22 i Grindsted

Black Friday fra 8 til 22Foto: René Lind Gammelmark

Fredag havde Grindsted Handel’s Medlemsbutikker Black Friday fra 8 til 22

 

De fleste havde åbent fra kl. 8 til 22 – mens enkelte først åbnede kl. 10.

Netavisen Grindsteds redaktør var rundt for at lodde stemningen ved 20 tiden fredag aften. Både blandt de forskellige butikker og de mange kunder man mødte var stemningen rigtig god.  Hedens Net havde også en stand på Torvet, hvor de talte med flere om de nye tv og internet pakker.  Hos Hotel Hedemarken kunne man ombytte sin bon til en pølse og brød, så man ikke behøvede at gå sulten rundt for at handle. Man kunne også købe mere, hvis en pølse og et brød ikke var nok. Der var ligeledes også mulighed for at købe sodavand og gløgg. mv.

 

Sport 24

Kristian Duedahl Kristiansen hos Sport24 fortalte at han og Jens Thrane passede butikken de første to timer. Vi var spændt på hvor meget der ville være at lave, men vi blev positivt overraskede. Vi blev nærmest lagt ned konstaterer han. Anne Mette og Jakob kom så kl. 10 – og så har det været en fin lind strøm af kunder i løbet af dagen. Lige omkring kl. 12 og omkring kl. 18 stilnede det lidt af, så vi også kunne nå at få noget at spise. Vi har pakket ind hele dagen, så der har endnu en gang været en succes.

 

Boutique Mary

Butikschef Gitte Thisgaard Heelsberg fortalte at det har været en god dag. Der var lidt stille kl. 8 – klokken var næsten 9 inden de første kunder kom. Kunderne er kommet lidt i klumper, men der har været mange kunder, vi er godt tilfreds med Black Friday 2023 konstaterer hun.

Kl. 20.30 blev der udtrukket en vinder blandt kunderne i butikken, og det bliv nr. 95. Den heldige vinder fik et gavekort på 1000,- kr. Vinderen Natasja var lige tilfældigt kommet forbi og gik ind. Det er lækkert at vinde mener hun.

 

SkoUniverset

I SkoUniverset fortalte butikschef Kasper Ståel at det var en stille og rolig start. Der har været mest at lave hen sidst på eftermiddagen efter folk havde fået fri. Og igen efter spisetid. Kunderne kommer noget i klumper, men jeg er generelt godt tilfreds. Vi har jo kun i dag til at sælge vores Black Friday tilbud, hvor andre butikker har det delt ud over flere dage.

 

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse