Malene og Christian kører Nygård Ismejeri & Gårdbutik videre

Nygaard Ismejeri & GårdbutikChristian Villumsen, Malene Madsen, og Frederik Dahl - Foto: René Lind Gammelmark

Nygård Ismejeri & Gårdbutik åbnede i april 2017.

Mælken til isen er produceret på Familien Dahls gård med 260 malkekvæg. Der er ikke tilsætningsstoffer i den is de producerer og den er frisklavet. Det er også friske frugter der bliver brugt når der bliver produceret is med frugtsmag.

 

Frederik Dahl overtog styringen omkring 1. april 2023.

Han og resten af familien blev i oktober enige om at nu var det tid til noget mere fritid. Frederik Dahl tager på højskole i Vejle pr. 7. januar 2024. Det bliver noget helt andet mener Frederik – der gerne vil have noget ungdomsliv igen, hvor man ikke var bundet så meget.

Derfor begyndte Familien Dahl at lede efter nogen der ville forpagte Nygård Ismejeri og Gårdbutik, og det lykkedes dem efter kort tid, så det bliver Malene og Cristian der tager over når Familien Dahl slipper tøjlerne til nytår. 

Nygaard Ismejeri & Gårdbutik

Frederik Dahl – Foto: René Lind Gammelmark

Starter 1. februar

Malene Madsen og Christian Villumsen starter som forpagtere 1. februar når Malenes ingeniørstudie i global ledelse og produktionsnetværk er fuldført.

De to har begge en baggrund fra landbruget, så det med sæsonarbejde er ikke fremmed for dem.

Det er spændende og vi glæder os meget forklarer Malene. Det var Frederik der kom og spurgte om ikke det var noget for Malene og Christian – så det var timet perfekt.

Christian glæder sig også til at komme i gang, og han tænker da at han kommer til at hjælpe med at producere isen, og senere sælge den når de skal ud med iskuglen til forskellige arrangementer.

Malene og Christian har boet et par år i Århus mens de studerede, og nu har vi prøvet det, og glæder os til det næste projekt fortæller parret der bor i sommers flyttede til Kærbæk.

Christian Villumsen og Malene Madsen – Foto: René Lind Gammelmark

Et gennemprøvet koncept

Vi ved hvad vi går ind til, Nygård Ismejeri & Gårdbutik har jo stor succes, og derfor glæder det os også at fik fik chancen for at køre det videre forklarer Malene.

Der kommer ikke til at ske så mange forandringer, for vi vil fortsætte i samme ånd som Familien Dahl har gjort. Vi vil have åben i gårdbutikken og vil også køre ud med iskuglen til forskellige arrangementer – nøjagtig som Familien Dahl har gjort. Vi vil også stadig have forskellige forhandlere der sælger vores is.

Christian Villumsen og Malene Madsen – Foto: René Lind Gammelmark

 

Du kan stadig nå at købe is hos Nygård Ismejeri og Gårdbutik for i december holder de åbent torsdage fra kl. 15 til 17, den 21. december fra kl. 13 til 17 og den 28. december holder de åbent fra kl. 13 til 17.

Du kan læse mere om Nygaard Ismejeri på deres hjemmeside

 

 

Læs også:

Frederik sørger for lokal produceret is