Nu øges den lokale trafiksikkerhed

forsøgsordningen "Frie Bymidter"Anni Matthiesen og Kris Jensen Skriver - PR-Foto

For et halvt år siden kunne de lokale folketingsmedlemmer, Kris Jensen Skriver fra Socialdemokratiet og Anni Matthiesen fra Venstre, offentliggøre, at der i Transportministeriet var fundet penge til etablering af en kørsel i krydset Tingvej/Sdr. Ringvej.

Nu kan de to lokale medlemmer med glæde fortælle, at der igen er fundet midler til den lokale trafiksikkerhed. Der er nemlig fundet midler til medfinansiering af følgende projekter:

 

  • Billund Kommune, Morsbøl Skolevej/Kærbækvej forsætning af kryds
  • Billund Kommune, Ribe Landevej/Egebjerg Landevej etablering af rundkørsel
  • Billund Kommune, Ribe Landevej/Refshøjvej etablering af rundkørsel
  • Billund Kommune, Tingvejen/Stationsvej ved Filskov etablering af venstresvingsbane
  • Vejen Kommune, Ombygning af sort plet nord for Brørup
  • Vejen Kommune, Rumleriller – Vejen Kommune

 

Anni Matthiesen udtaler om nyheden: ”Jeg glæder mig hver gang vi finder penge til at øge trafiksikkerheden og jeg glæder mig naturligvis ekstra meget, når pengene også lander i mit eget nærområde. Jeg håber at de ændringer, som nu kommer til at ske i både Billund og Vejen kommuner, vil gøre det mere sikkert for både cyklister og bilister at færdes på vejene”

Fra Kris Jensen Skriver lyder følgende kommentar: ”Det er så godt, at der igen afsættes midler til at øge den lokale trafiksikkerhed. Som lokalvalgt er jeg særdeles glad for de mange projekter i Billund og Vejen kommuner, der bliver tildelt midler her. Det er en glædens dag for sikkerheden bag rattet eller på cyklen i begge kommuner”