GGIF Fodbold holdt juleafslutning for fodboldafdelingen

GGIF Fodbold holdt juleafslutning for fodboldafdelingenOlivia Kirkegaard med nr. 11 og pink fodboldstøvler - Foto: René Lind Gammelmark

Torsdag holdt GGIF Fodbold juleafslutning for fodboldafdelingen

Arrangementet startede kl. 16.30 hvor alle skulle mødes på Kunstgræsbanen omklædt.

Her skulle der spilles en masse små kampe på kryds og tværs af årgangene i klubben.

Klubben havde i invitationen opfordret til at også forældrene kom over for at kigge, da man havde brug for nogle hjælpende hænder til arrangementet.

Torvets Pølsevogn var også blevet bestilt til at komme og servere pølser for børnene.

Der blev blandt andet spillet kamp mod Give, og billederne i artiklen er fra denne kamp.

 

Fotograf fra DR

Danmarks Radio var også mødt op, for Olivia Kirkegaard var af Mathias “Vips” Landén Jeppesen blevet  indstillet til  Årets holdkammerat.   Olivia er udvalgt som en af de tre finalister, hvor vinderen kåres til Sport 2023 showet i Jyske Bank Boxen i Herning den 6. januar 2024.

Prisen gives til holdkammerater under 18 år, og Olivia  der er 12 år er en af de tre ud af 150 der var indstillet til prisen.

De andre to der også er indstillet til prisen er Emma Talic (14) fra Rungsted-Hørsholm Floorball og Celina Schneider (14) fra Esbjerg Sharks Floorball Club.

Fotografen fra DR skulle lave noget der skulle bruges i forbindelse med præsentationen af Olivia til det store show der bliver sendt direkte på DR-TV.

Netavisen Grindsteds redaktør var klar med kameraet og i galleriet herunder kan du se billeder fra kampen og stadion, samt af Olivia Kirkegaard.